maaike-boersma-it-happens-offline

Bekende weg of nieuw pad?

"Daar waar jij je voet zet ontstaat de weg" – Bulgaars spreekwoord

Je hebt al een tijdje het gevoel dat je vastloopt. Je weet niet zo goed welke richting je op moet gaan. Het idee meer voor jezelf te kunnen kiezen, jouw eigen verlangens te ontdekken en deze ook daadwerkelijk te kunnen en durven volgen, lijkt je fijn, maar je hebt geen idee hoe je dat moet gaan realiseren. Laat staan hoe je de hobbels op je weg moet nemen. Daarnaast ben je op zoek naar meer verdieping zodat je jezelf beter kunt begrijpen. Herkenbaar? Dan ga ik graag met jou op pad.

Het is namelijk fijn als er iemand met een professioneel oor oordeelloos naar je luistert en goede vragen stelt waardoor je nieuwe inzichten krijgt. Want hoe prettig is het als je helder hebt waar je blij van wordt, wat je passies zijn en waar je je kostbare tijd in wilt gaan steken? Dat werkt namelijk in alles door. Daarnaast leer ik je ook hoe je meer naar je lijf kan gaan luisteren in plaats van alleen naar je hoofd met al die gedachten. Je lijf is namelijk een goede raadgever wanneer je hier contact mee weet te maken. Zo kun je voor jezelf  beter passende keuzes maken.

Kortom: Als je met mij aan de slag gaat, dan gaan we flinke stappen maken. Mentaal én fysiek, want we gaan aan de slag in de natuur middels een Walk & Talk. Wil je liever meteen goed doorpakken door een dagdeel aan de slag te gaan met een op maat gemaakt programma en jezelf verwennen met een heerlijke gezonde lunch op een mooie plek? Dan kies je voor een Walk & Vision. Welke spreekt je het meest aan? Kom je er niet uit of twijfel je of ik je kan helpen bij jouw hulpvraag, neem gerust contact met mij op.

 

Wat spreekt je aan ?

Met wie ga ik aan de slag?
Mijn naam is Maaike Boersma. Wie ik ben, wat mij drijft en welke studies ik heb gevolgd, lees je hier.

 

Slide 1
Heading layer

Bewustwording

Delen

Helderheid

Beelddenker

Energie

Hoogsensitief

Rust

Verbinding

Keuzes maken

Offline

Me-time

Verdieping

Groei

Faalangst

Inspiratie

Wandeltherapie

Zingevingsvragen

Contact

Relatieproblemen

Perfectionisme

Kwetsbaar

Resultaat

• meer rust • weten wat je wilt • inzicht in jouw eigen unieke kwaliteiten
• passende keuzes kunnen maken • ontdekken wat je echt wilt
• je blokkades en angsten overwinnen • meer vitaliteit