maaike-boersma- sessies

Walk & Talk

Een boost voor jezelf

Je wilt jezelf beter begrijpen, nieuwe inzichten krijgen, je hart luchten en gespiegeld worden, zodat je meer begrip voor je zelf krijgt en snapt waar hetgeen waar je tegen aan loopt vandaan komt. Zo leer ik je om weer op je gevoel te durven vertrouwen, zelf na te denken en hoe je je eigen wijsheid kunt inzetten. Op een doeltreffende manier gaan we naar de kern van jouw probleem, vraag of verlangen. Naast dat ik mijn rugzak, gevuld met mijn vaardigheden, tools en kennis, meeneem, heeft de Walk & Talk ook andere voordelen: je bent zowel lichamelijk als geestelijk in beweging en de natuur speelt een belangrijke rustgevende rol.

Ruim een uur gaan we offline. De vragen die ik je zal stellen zullen liefdevol prikkelend zijn en zorgen voor verdieping. We staan stil bij wat je waarneemt in je lijf en geven ruimte aan dat wat naar buiten wil komen. Zo zullen er inzichten bij je ontstaan waarmee je verder kunt. Daarnaast doen we tijdens de wandeling ervaringsgerichte en mindfulness oefeningen. Het buiten wandelen heeft ook het voordeel dat wij naast elkaar lopen. Dit geeft voor veel mensen het gevoel vrijer te kunnen bewegen en praten.

Een eerste gesprek begint met een kosteloos en vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek. In dit gesprek hoor ik graag waar je tegen aan loopt, leg ik mijn werkwijze uit en kun je ervaren of je bij mij op de juiste plek bent. Kies je ervoor om met mij aan de slag te gaan, dan plannen we een datum voor een intake gesprek. Vaak kun je binnen 2 weken al terecht. Om een goed beeld te krijgen van jou en hetgeen waar je tegenaan loopt, vindt de intake plaats in de praktijk. De volgende sessies doen we buiten.

De wandelsessies gaan in principe altijd door, dus ook bij minder mooi weer. Leuk detail: Met mijn praktijk op wielen rijd ik naar de afgesproken plek. Zo zitten we altijd droog en kan ik een verse kopje koffie of thee voor je zetten.

coaching in de camper

Er zijn verschillende startlocaties mogelijk: Kasteel de Haere DiepenveenInfocentrum Den Nul, de Zoogenbrink, Deventer en nabij steenfabriek Fortmond. In overleg kan er ook vanaf andere natuurlijke omgevingen gestart worden.

Review:

Joke Sanders: Na in korte tijd een aantal mensen verloren te hebben kon ik even niet meer verder. Ik heb Maaike gebeld en om hulp gevraagd. In vijf sessies ben ik weer bij mijn gevoel terechtgekomen.
Heb ik veel geleerd en begrepen waar mijn knelpunten zaten. Eigenlijk onvoorstelbaar dat ik in zo’n korte tijd mijn gedachten en gevoelens weer op een rijtje heb. Maaike heeft de gave om goed te luisteren en je liefdevol laat omdenken. Een fijne jonge vrouw die mij goed geholpen heeft. Een kopje koffie of thee in de camper voorafgaand aan het wandelen maakt een sessie extra prettig. Ik kan weer verder.
Lees hier meer reviews

Wat kun je verwachten:

  • Vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek (telefonisch)
  • Professionele buitensessies van 60 - 90 minuten per keer
  • Uitgebreide intake
  • Maatwerk
  • Tussendoor bereikbaar voor vragen via mail

 

Contact

Wanneer je geïnteresseerd bent, laat dan via onderstaande link je gegevens achter. Binnen 2 werkdagen neem ik contact met je op. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten.
Ja, ik wil graag kennismaken.

Deel dit bericht via