Slider

Walk & Talk

Een boost voor jezelf

Wanneer je kiest voor een Walk & Talk traject, mag je er van uit gaan dat deze wandelingen verder gaat dan een gezellig blokje om. We gaan serieus aan de slag met jouw vraagstukken. Naast dat ik mijn rugzak, gevuld met mijn vaardigheden, tools en kennis, meeneem, heeft het ook andere voordelen: je bent zowel lichamelijk als geestelijk in beweging en de natuur speelt een belangrijke rustgevende rol.

Ruim een uur per sessie gaan we offline. De vragen die ik je zal stellen zullen liefdevol prikkelend zijn en zorgen voor verdieping. We staan stil bij wat je waarneemt in je lijf en geven ruimte aan dat wat naar buiten wil komen. Zo zullen er inzichten bij je ontstaan waarmee je verder kunt. Daarnaast doen we tijdens de wandeling ervaringsgerichte en mindfulness oefeningen. Het buiten wandelen heeft ook het voordeel dat wij naast elkaar lopen. Dit geeft voor veel mensen het gevoel vrijer te kunnen bewegen en praten.

Een eerste gesprek begint met een kosteloos en vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek. In dit gesprek hoor ik graag waar je tegen aan loopt, leg ik mijn werkwijze uit en kun je ervaren of je bij mij op de juiste plek bent. Kies je ervoor om met mij aan de slag te gaan, dan plannen we een datum voor een intake gesprek. Vaak kun je binnen 2 weken al terecht. Om een goed beeld te krijgen van jou en hetgeen waar je tegenaan loopt, vindt de intake plaats in de praktijk. De volgende sessies doen we buiten.

De wandelsessies gaan in principe altijd door, dus ook bij minder mooi weer. Er zijn verschillende startlocaties mogelijk: Hotel Gaia, Diepenveen, Infocentrum Den Nul, Den Nul en de Zoogenbrink, Deventer. In overleg kan er ook vanaf andere natuurlijke omgevingen gestart worden. Toch liever in de praktijk aan de slag? Ook dit is mogelijk.

 

Marloe: 'Ik heb een 5 tal gesprekken met Maaike gehad en als ik terugkijk, blijf ik zo blij met het resultaat dat ik nog steeds ervaar: een gevoel van vrijheid door onder andere het verwerken van jeugdervaringen en door het verlaten van aannames in contacten. Ik kan beter bij mezelf (en gevoelens) blijven. Maaike heeft me geholpen door te spiegelen, vragen te stellen (bij de thema’s waarvan ze goed zag dat die voor mij van belang waren) die mij weer verder op weg hebben geholpen. De vraag: “wat gebeurt er nu”? naar aanleiding van lichamelijke reacties, was een opmaat om zelf beter te voelen. Het contact met haar was veilig en goed. Ik heb een “APK” afgesproken om mijn thema’s weer te bespreken. Ik wil heel graag mij vrijheid behouden! Het was een waardevol proces met een deskundige en betrokken coach.'
Lees hier meer reviews

Wat kun je verwachten:

  • Vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek (telefonisch)
  • Professionele buitentherapiesessies van 60 - 90 minuten per keer
  • Uitgebreide intake
  • Maatwerk
  • Tussendoor bereikbaar voor vragen via mail

 

Contact

Wanneer je geïnteresseerd bent, laat dan via onderstaande link je gegevens achter. Binnen 2 werkdagen neem ik contact met je op. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten.
Ja, ik wil graag kennismaken.

Deel dit bericht via