Walk & Talk

Een boost voor jezelf

Traject: Houden van je twijfel

Je wilt het gevoel van twijfel over je relatie/huwelijk het liefst diep de grond in stampen omdat het je onrustig maakt. Toch is het beter om te gaan begrijpen waar je twijfel vandaan komt. Want wat maakt het dat het je niet lukt om je vrij te voelen in je relatie of huwelijk en blij te zijn met wat je hebt, waarom ben je het zat en wat wil je niet meer? Je verdriet en eenzame gevoelens hier over delen, gaat je enorm helpen. Weet dat je nog helemaal geen keuze hoeft te maken. Het gaat om helderheid te krijgen over wat de twijfel an sich je wil vertellen. Door de twijfel te gaan gebruiken om te groeien in plaats van iets te willen oplossen, ontstaat er berusting en kun je vanuit daar de voor jou kloppende keuze(s) maken. Ik help je bij het proces van bewustwording.

Traject: Bewust scheiden

Lig je in scheiding, dan is er misschien een gevoel van opluchting, maar zeker ook veel verdriet, rouw, boosheid, gevoelens van onmacht en onzekerheid. Want hoe nu verder zonder mijn gezin? Hoe maak ik mij los? Hoe vind ik rust hier in? Ook in dit proces ligt er een mogelijkheid op je te wachten om je verder te gaan ontwikkelen en groeien als mens. Ik help je hier graag bij. Mijn intentie is altijd om een goede gezinsrelatie te behouden en de liefdesrelatie op een zo goed mogelijke manier los te laten, naast het bezig zijn met bewustzijnsontwikkeling.

Traject: Gescheiden en nu?

Ben je net gescheiden, dan heb je al een heel proces doorlopen.
Wellicht heb je de boel praktisch geregeld, maar hoe is het emotioneel bij je? Ik kan mij voorstellen dat je emotioneel nog regelmatig alle kanten uit gaan. Het gemis van je kinderen, de basis die je had, het vertrouwde en de vanzelfsprekendheid dat er niet meer is. Je alleen kunnen voelen wanneer de mensen om je heen weer hun eigen gang gaan en wat minder over je bekommeren, is pijnlijk. Wellicht heeft je ex-man of vrouw een nieuwe liefde en doet je dat verdriet. Het vraagt veel van je om jezelf te herpakken en opnieuw uit te vinden. Ik help je graag om aan een stevig fundament in jezelf te bouwen, zelfvertrouwen te krijgen en durf te gaan staan voor wie je bent.

Hoe werk ik

Mijn voorkeur is om te werken in de natuur middels de walk & talk, maar online via zoom kan ook. De vragen die ik je zal stellen zullen liefdevol prikkelend zijn en zorgen voor verdieping. We staan stil bij wat je waarneemt in je lijf en geven ruimte aan dat wat naar buiten wil komen. Zo zullen er inzichten bij je ontstaan waarmee je verder kunt. Daarnaast doen we tijdens de wandeling ervaringsgerichte en mindfulness oefeningen. Het buiten wandelen heeft ook het voordeel dat wij naast elkaar lopen. Dit geeft je het gevoel vrijer te kunnen bewegen en praten.

Een eerste gesprek begint met een kosteloos en vrijblijvend zoomgesprek van maximaal een half uur. In dit gesprek luister ik naar je verhaal en beantwoord ik eventuele vragen. Daarnaast leg ik mijn werkwijze uit en kun je ervaren of je bij mij op de juiste plek bent. Kies je ervoor om met mij aan de slag te gaan, dan plannen we een datum voor een intake gesprek. Meestal kun je binnen 2 weken al terecht. Je kunt je HIER aanmelden.

De wandelsessies gaan in principe altijd door, dus ook bij minder mooi weer.

Review:

Nieke: ‘Ik was vastgelopen in werk/privé en mijzelf kwijt toen ik bij Maaike kwam. Ik moest best even over een drempel heen maar door Maaike haar rustige, ongedwongen, warme en open houding voelde ik mij al snel vrij en vooral veilig om te delen. Vele inzichten heeft zij mij kunnen geven door eerst naar de kern te gaan en vanuit daar verder te werken. Door ontspanningsoefeningen, wandelen in de natuur, de juiste en scherpe vragen van Maaike ben ik weer terug bij mijn gevoel gekomen en zit ik minder vast in gedachten. Je krijgt door de fijne coaching van Maaike zelf inzichten en tips waar je gelijk wat mee kan. Terug bij je gevoel komen, patronen doorbreken en jezelf omarmen. Maaike liet mij bepalen op welk tempo dit gebeurde. Ik heb alle sessies als heel prettig ervaren, voel mij lichter en kom graag terug bij Maaike voor ‘onderhoudsgesprekjes.’’
Lees hier meer reviews

Contact

Wanneer je geïnteresseerd bent, laat dan via onderstaande link je gegevens achter. Binnen 2 werkdagen neem ik contact met je op. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten.
Ja, ik wil graag kennismaken.

Deel dit bericht via