Slider

Walk & Talk

Een boost voor jezelf

Wanneer je kiest voor een Walk & Talk, mag je er van uit gaan dat deze wandeling verder gaat dan een gezellig blokje om. We gaan, net zoals binnen in de praktijk, serieus aan de slag met jouw vraagstukken, maar dan in de buitenlucht. Naast dat ik mijn rugzak, gevuld met mijn vaardigheden, tools en kennis, meeneem, heeft het ook andere voordelen: je bent zowel lichamelijk als geestelijk in beweging en de natuur speelt een belangrijke rustgevende rol.

Ruim een uur gaan we offline en al wandelend zal ik naar je luisteren terwijl jij vertelt over dat wat er bij je speelt, waar je staat, waar je naar toe wilt (persoonlijk of zakelijk) en wat je belemmert. De vragen die ik je zal stellen zullen liefdevol prikkelend maar vooral verdiepend zijn. We staan stil bij dat wat is en geven ruimte aan dat wat naar buiten wil komen. Zo zullen er inzichten bij je ontstaan waarmee je verder kunt. Daarnaast betrekken we de natuur erbij door ervaringsgerichte oefeningen te doen. Het buiten wandelen heeft ook het voordeel dat wij naast elkaar lopen. Dit geeft voor veel mensen het gevoel vrijer te kunnen bewegen en praten.

Ik merk in mijn praktijk dat steeds meer cliënten kiezen voor een Walk & Talk vanwege de combinatie zoals hierboven beschreven. Het maakt niet uit of het grote of kleine hobbels zijn waar je op dit moment tegen aan loopt, ik ondersteun je graag bij jouw proces.

De Walk & Talk gaat in principe altijd door, dus ook bij minder mooi weer. Er zijn verschillende startlocties mogelijk: Hotel Gaia, Diepenveen, Infocentrum Den Nul, Den Nul en de Zoogenbrink, Deventer. In overleg kan er ook vanaf andere natuurlijke omgevingen gestart worden.

Naomi: ‘Ik voelde mij veilig om mijn verhaal te doen. Maaike nam de tijd, stelde goede vragen en maakte mij bewust van zaken. Met meer inzicht ging ik weg. Bedankt.’ 

Marloe: 'Ik heb een 5 tal gesprekken met Maaike gehad en als ik terugkijk, blijf ik zo blij met het resultaat dat ik nog steeds ervaar: een gevoel van vrijheid door onder andere het verwerken van jeugdervaringen en door het verlaten van aannames in contacten. Ik kan beter bij mezelf (en gevoelens) blijven. Maaike heeft me geholpen door te spiegelen, vragen te stellen (bij de thema’s waarvan ze goed zag dat die voor mij van belang waren) die mij weer verder op weg hebben geholpen. De vraag: “wat gebeurt er nu”? naar aanleiding van lichamelijke reacties, was een opmaat om zelf beter te voelen. Het contact met haar was veilig en goed. Ik heb een “APK” afgesproken om mijn thema’s weer te bespreken. Ik wil heel graag mij vrijheid behouden! Het was een waardevol proces met een deskundige en betrokken coach.'
Lees hier meer reviews

Wat kun je verwachten:

  • Vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek (telefonisch)
  • Een professionele wandelsessie van 60 - 90 minuten
  • Uitgebreide intake
  • Maatwerk
  • Tips & Trucs
  • Tussendoor bereikbaar voor vragen via mail

 

Contact

Wanneer je geïnteresseerd bent, laat dan via onderstaande link je gegevens achter. Binnen 2 werkdagen neem ik contact met je op. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten.
Ja, ik wil graag kennismaken.

Deel dit bericht via