Walk & Talk

Een boost voor jezelf

Je wilt jezelf beter begrijpen, het verdriet verwerken en nieuwe inzichten krijgen om zo weer dichter bij je gevoel te komen om van daar uit beter passende keuzes te maken tijdens of na je scheiding. Je wilt graag in harmonie zijn met je ex-geliefde en kinderen. Ik leer je aan de hand van 5 stappen om weer op je gevoel te durven vertrouwen, zelf na te denken en hoe je je eigen wijsheid kunt inzetten. Op een doeltreffende manier gaan we naar de kern van jouw probleem, vraag of verlangen. Naast dat ik mijn vaardigheden, tools en kennis meeneem tijdens de wandeling, heeft de Walk & Talk ook andere voordelen: je bent zowel lichamelijk als geestelijk in beweging en de natuur speelt een belangrijke rustgevende rol.

Ruim een uur gaan we offline. De vragen die ik je zal stellen zullen liefdevol prikkelend zijn en zorgen voor verdieping. We staan stil bij wat je waarneemt in je lijf en geven ruimte aan dat wat naar buiten wil komen. Zo zullen er inzichten bij je ontstaan waarmee je verder kunt. Daarnaast doen we tijdens de wandeling ervaringsgerichte en mindfulness oefeningen. Het buiten wandelen heeft ook het voordeel dat wij naast elkaar lopen. Dit geeft mijn klanten het gevoel vrijer te kunnen bewegen en praten.

Een eerste gesprek begint met een kosteloos en vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek. In dit gesprek hoor ik graag waar je tegen aan loopt, leg ik mijn werkwijze uit en kun je ervaren of je bij mij op de juiste plek bent. Kies je ervoor om met mij aan de slag te gaan, dan plannen we een datum voor een intake gesprek. Meestal kun je binnen 2 weken al terecht. Om een goed beeld te krijgen van jou en hetgeen waar je werkelijk tegenaan loopt, starten we de eerste sessie met een uitgebreide intake.

De wandelsessies gaan in principe altijd door, dus ook bij minder mooi weer.

Er zijn verschillende startlocaties mogelijk: Kasteel de Haere DiepenveenInfocentrum Den Nul, en nabij steenfabriek Fortmond. In overleg kan er ook vanaf andere natuurlijke omgevingen gestart worden.

Ook werk ik op donderdag en vrijdag ook in het buitengebied van Epe, Gelderland.

Review:

Nieke: ‘Ik was vastgelopen in werk/privé en mijzelf kwijt toen ik bij Maaike kwam. Ik moest best even over een drempel heen maar door Maaike haar rustige, ongedwongen, warme en open houding voelde ik mij al snel vrij en vooral veilig om te delen. Vele inzichten heeft zij mij kunnen geven door eerst naar de kern te gaan en vanuit daar verder te werken. Door ontspanningsoefeningen, wandelen in de natuur, de juiste en scherpe vragen van Maaike ben ik weer terug bij mijn gevoel gekomen en zit ik minder vast in gedachten. Je krijgt door de fijne coaching van Maaike zelf inzichten en tips waar je gelijk wat mee kan. Terug bij je gevoel komen, patronen doorbreken en jezelf omarmen. Maaike liet mij bepalen op welk tempo dit gebeurde. Ik heb alle sessies als heel prettig ervaren, voel mij lichter en kom graag terug bij Maaike voor ‘onderhoudsgesprekjes.’’
Lees hier meer reviews

Wat kun je verwachten:

  • Vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek (telefonisch)
  • Professionele buitensessies van 60 - 75 minuten per keer
  • Uitgebreide intake
  • Maatwerk
  • Tussendoor bereikbaar voor vragen via mail

 

Contact

Wanneer je geïnteresseerd bent, laat dan via onderstaande link je gegevens achter. Binnen 2 werkdagen neem ik contact met je op. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten.
Ja, ik wil graag kennismaken.

Deel dit bericht via