Slider

Walk & Talk

Een boost voor jezelf

Ben jij ook graag in de natuur? Een sparringsessie d.m.v. een walk & talk is dan echt een kadootje voor jou. Even offline en al wandelend praten over dat wat er speelt, waar je staat, waar je naar toe wilt (persoonlijk of zakelijk) en wat je belemmert. Dit hoeven overigens helemaal geen grote issues te zijn. De natuur helpt je tot rust te komen en de vragen die ik je zal stellen, zullen je helpen om helderheid te krijgen en bewustwording op gang brengen. Daarnaast mag je gebruik maken van mijn hoofd vol ideeën. Ik denk graag met je mee. Een Walk & Talk is geschikt om de puntjes op de I te zetten, stappen wilt gaan nemen (maar niet precies weet hoe), om te sparren of wanneer je jezelf een APK gunt. Daarnaast is het een mooie manier om kennis te maken met mij en met mijn manier van werken.

Naomi: ‘Ik voelde mij veilig om mijn verhaal te doen. Maaike nam de tijd, stelde goede vragen en maakte mij bewust van zaken. Met meer inzicht ging ik weg. Bedankt.’  Lees hier meer reviews

Wat kun je verwachten:

  • Een sessie van 60 - 90 minuten
  • Professionele coaching op maat
  • Tips & Trucs
  • Lekker in de buitenlucht
  • Nabespreking in de praktijk

 

Tarief

€ 80,-- euro per sessie
Neem vrijblijvend contact met mij op.

Resultaat

Na deze wandeling heb je stil gestaan bij dat wat speelt bij je, heb je tips & trucs in handen waar je mee verder kunt en ben je meer bewust van wat speelt tussen lijf en hoofd. En ga je met een frisse blik én neus weer naar huis.

Ja, ik wil graag een Walk & Talk plannen.

Deel dit bericht via