Walk & Talk

Een boost voor jezelf

Traject: Houden van je twijfel

Je wilt het gevoel van twijfel over je relatie/huwelijk, werk, opleiding het liefst diep de grond in stampen omdat het je onrustig maakt. Toch is het beter om te gaan begrijpen waar je twijfel vandaan komt. De twijfel die je ervaart, het gevoel dat je je relatie, werk, opleiding moet volhouden geeft stress en werkt in alles door. Maar wat maakt het dat het je niet lukt om je vrij te voelen in je relatie of huwelijk, werk of opleiding en blij te kunnen zijn met wat je hebt, waarom ben je het zat en wat wil je niet meer en wat zou je wel willen? Je verdriet en eenzame gevoelens hier over delen, gaat je enorm helpen. Weet dat je nog helemaal geen keuze hoeft te maken. Het gaat om helderheid te krijgen over wat de twijfel an sich je wil vertellen. Door de twijfel te gaan gebruiken om te groeien als mens in plaats van iets te willen oplossen, ontstaat er berusting en kun je vanuit daar de voor jou kloppende keuze(s) maken. Ik help je bij het proces van bewustwording.

Traject: Bewust (ge)scheiden

Scheiden is een intens proces vol rouw en verdriet. Scheiden van iets of iemand levert altijd een gevoel onzekerheid op. Heb ik nu de juiste keuze gemaakt? Hoewel je wellicht zelf de beslissing genomen hebt en je even een gevoel van opluchting ervaart, komt daarna de vraag: En hoe nu verder? Het verdriet, de rouw, boosheid, gevoelens van angst, onmacht en onzekerheid, het fundament dat aan diggelen ligt: Het is niet mis.  Wie ben je zonder je ex -partner, je werk, je opleiding? Hoe ont-weef je je? Hoe krijg je weer zelfvertrouwen? Hoe vind je je rust? In ieder geval niet door je te gaan verdoven met Instagram, wijn en Netflix, maar juist door alles te doorvoelen en aan te kijken. Hoe lastig ook. Daar doorheen gaan bied je de mogelijkheid om je verder te gaan ontwikkelen en te groeien als mens.  Ik help je hier graag bij.

Hoe werk ik

Mijn voorkeur is om te werken in de natuur middels de walk & talk, maar online via zoom kan ook. De vragen die ik je zal stellen zullen liefdevol prikkelend zijn en zorgen voor verdieping. We staan stil bij wat je waarneemt in je lijf en geven ruimte aan dat wat naar buiten wil komen. Zo zullen er inzichten bij je ontstaan waarmee je verder kunt. Daarnaast doen we tijdens de wandeling ervaringsgerichte en mindfulness oefeningen. Het buiten wandelen heeft ook het voordeel dat wij naast elkaar lopen. Dit geeft je het gevoel vrijer te kunnen bewegen en praten.

Een eerste gesprek begint met een kosteloos en vrijblijvend zoomgesprek van maximaal 20 minuten. In dit gesprek luister ik naar je verhaal en beantwoord ik eventuele vragen. Daarnaast leg ik mijn werkwijze uit en kun je ervaren of je bij mij op de juiste plek bent. Kies je ervoor om met mij aan de slag te gaan, dan plannen we een datum voor een intake gesprek. Meestal kun je binnen 2 weken al terecht. Je kunt je HIER aanmelden.

De wandelsessies gaan in principe altijd door, dus ook bij minder mooi weer. Uiteraard is het ook mogelijk om online de sessies te volgen.

Review:

Nieke: ‘Ik was vastgelopen in werk/privé en mijzelf kwijt toen ik bij Maaike kwam. Ik moest best even over een drempel heen maar door Maaike haar rustige, ongedwongen, warme en open houding voelde ik mij al snel vrij en vooral veilig om te delen. Vele inzichten heeft zij mij kunnen geven door eerst naar de kern te gaan en vanuit daar verder te werken. Door ontspanningsoefeningen, wandelen in de natuur, de juiste en scherpe vragen van Maaike ben ik weer terug bij mijn gevoel gekomen en zit ik minder vast in gedachten. Je krijgt door de fijne coaching van Maaike zelf inzichten en tips waar je gelijk wat mee kan. Terug bij je gevoel komen, patronen doorbreken en jezelf omarmen. Maaike liet mij bepalen op welk tempo dit gebeurde. Ik heb alle sessies als heel prettig ervaren, voel mij lichter en kom graag terug bij Maaike voor ‘onderhoudsgesprekjes.’’
Lees hier meer reviews

Contact

Wanneer je geïnteresseerd bent, laat dan via onderstaande link je gegevens achter. Binnen 2 werkdagen neem ik contact met je op. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten.
Ja, ik wil graag kennismaken.

Deel dit bericht via