maaike-boersma- sessies

Talk & Process

Verdieping, groei en ontwikkeling

Waarom bewustwording

Alles begint bij bewustwording. Wanneer je je bewust bent van je eigen patronen, overtuigingen, valkuilen en waardes, kun je meer begrip voor jezelf en voor de ander opbrengen. Je vervalt daardoor niet in oude pijnen wanneer je tegen iets aanloopt, maar herkent ze en kan ze sneller doorbreken. Wanneer je twijfelt over je relatie, in scheiding ligt of gescheiden bent en worstelt met gevoelens van onzekerheid, angst, wrok, verdriet, jaloezie, boosheid, et cetera, dan helpt het doorzien van je eigen 'blauwe plekken' erg goed. Je herstelt sneller, je begrijpt dat de trigger vanuit een dieper liggende achtergrond komt en zult ook sneller in de gaten hebben dat de ander jou niet wil kwetsen.

Aan de slag

Buiten in de natuur gaan we aan de slag met hetgeen waar je mee worstelt. We starten op een mooie locatie in Overijssel of Gelderland (omdat ik ook klanten heb die verder weg wonen, bied ik ook online sessies aan via zoom). Ik ben onder andere opgeleid als ervaringsgericht therapeut. Dit betekent dat we niet alleen maar praten óver het probleem, het analyseren en oplossen, dat is mijn inziens niet duurzaam, maar we gaan terug naar de ervaring. Vaak heeft de kern van het probleem waar je in het hier en nu tegen aanloopt te maken met een link uit het verleden, maar ben je je daar helemaal niet zo bewust van. Je lijf onthoudt echter wel alles in de zin van: opgeslagen (oude) emoties, sensaties en ervaringen. Door hier bewust van te worden en dit te doorvoelen, kom je tot nieuwe inzichten. Je kunt oude overtuigingen loslaten en je manier van kijken, denken en voelen zal hierdoor veranderen. Hierdoor zul je met meer rust in je lijf en hoofd, een nieuwe verfrissende blik en een opgelucht gevoel de buitenwereld weer in stappen en weet je beter je eigen grenzen aan te geven.

Anita: Door de sessies met Maaike heb ik meer inzicht in mezelf gekregen, zij houdt je een spiegel voor, en doorziet waar bepaald gedrag vandaan komt. Hierdoor werd ik mij meer bewust van wat ik graag anders wil gaan doen. Ze geeft waardevolle tips om meer vanuit je gevoel te leven, en niet alles maar met het verstand te willen beredeneren. Daarnaast vond ik het fijn om buiten in de natuur te zijn, en de wandelingen zijn lekker ongedwongen. Lees hier recensies van andere cliënten.

Op basis van jouw vraag stel ik een passend verdiepingstraject samen. Het traject bestaat uit in ieder geval vijf sessies. Dit is inclusief een uitgebreid intakegesprek. Uiteraard beslissen we na het eerste intake gesprek of we verder gaan met de vervolg sessies.

Voel je dat het tijd wordt voor jouw eigen ontwikkeling en wil je antwoorden op je vragen? De eerste stap kun je nu nemen. Neem daarvoor vrijblijvend contact met mij op.