maaike-boersma- sessies

Talk & Process

Verdieping, groei en ontwikkeling

Waarom bewustwording

Ieder mens loopt vroeg of laat tegen problemen aan waardoor je niet lekker in je vel kan komen te zitten. Je weet even niet meer hoe nu verder en voelt je min of meer vastgelopen. Onderwerpen die ik veelal voorbij zie komen zijn: moeite met het durven aangeven van je grenzen (waardoor je er steeds overheen gaat), het gevoel niet begrepen te worden, te sterk gericht op anderen waardoor je het contact met jezelf kwijt raakt, snel overprikkeld, werkgerelateerde klachten, moeite om keuzes te maken, teveel aantrekken van wat er in de wereld gebeurt, jezelf beter willen begrijpen. Bewust worden van oude patronen en overtuigingen en het loslaten van wat je niet meer nodig hebt, is waar ik je mee kan helpen. Daardoor ontstaat ruimte in je hoofd en in je lijf.

Aan de slag

Buiten in de natuur gaan we aan de slag met hetgeen waar je mee worstelt. We starten vanuit mijn praktijk op wielen op een mooie locatie in Overijssel. Ik ben onder andere opgeleid als ervaringsgericht therapeut. Dit betekent dat we niet alleen maar praten óver het probleem, het analyseren en oplossen, dat is mijn inziens niet duurzaam, maar we gaan terug naar de ervaring. Vaak heeft de kern van het probleem waar je in het hier en nu tegen aanloopt te maken met een link uit het verleden, maar ben je je daar helemaal niet zo bewust van. Je lijf onthoudt echter wel alles in de zin van: opgeslagen (oude) emoties, sensaties en ervaringen. Door hier bewust van te worden en dit te doorvoelen, kom je tot nieuwe inzichten. Je kunt oude overtuigingen loslaten en je manier van kijken, denken en voelen zal hierdoor veranderen. Hierdoor zul je met meer rust in je lijf en hoofd, een nieuwe verfrissende blik en een opgelucht gevoel de buitenwereld weer in stappen en weet je beter je eigen grenzen aan te geven.

Anita: Door de sessies met Maaike heb ik meer inzicht in mezelf gekregen, zij houdt je een spiegel voor, en doorziet waar bepaald gedrag vandaan komt. Hierdoor werd ik mij meer bewust van wat ik graag anders wil gaan doen. Ze geeft waardevolle tips om meer vanuit je gevoel te leven, en niet alles maar met het verstand te willen beredeneren. Daarnaast vond ik het fijn om buiten in de natuur te zijn, en de wandelingen zijn lekker ongedwongen. Lees hier recensies van andere cliënten.

Op basis van jouw vraag stel ik een passend verdiepingstraject samen. Het traject bestaat uit in ieder geval vijf sessies. Dit is inclusief een uitgebreid intakegesprek. Uiteraard beslissen we na het eerste intake gesprek of we verder gaan met de vervolg sessies.

Voel je dat het tijd wordt voor jouw eigen ontwikkeling en wil je antwoorden op je vragen? De eerste stap kun je nu nemen. Neem daarvoor vrijblijvend contact met mij op.