maaike-boersma- workshops

Walk & Vision

Een meerwaarde voor jezelf, kinderen en je ex partner

Kies je voor een Walk & Vision, dan kies je ervoor om echt eens stil te staan bij jezelf en aandacht te geven aan hetgeen wat er op dit moment speelt in je leven. Een scheiding gaat je niet in de koude kleren zitten. Je gaat door allerlei heftige fases heen en loopt tegen dingen aan, waardoor je soms geen raad weet met jezelf. Tijd om echt eens een innerlijke slag te maken. We maken er een mooie verdiepingsdag van door bezig te gaan met vragen als: waar sta ik nu, hoe ziet mijn leven er uit als ik echt doe wat van binnenuit klopt en wat belemmert mij nog en mag ik afscheid van nemen. Het is een een intensief dagdeel waarbij ik je ondersteun, prikkel en confronteer en contact laat maken met je gevoel. Maar uiteraard mag er ook gelachen worden. Dit dagdeel levert je inzicht, bewustwording en verdieping op.

We starten de dag op een fijne plek op de Epese heide en drinken daar een goede kop koffie of een lekkere gember of muntthee. Ondertussen gaan we bezig met de uitgebreide intake zodat ik een goed beeld van je krijg en je vragen helder heb. Na de intake trekken we onze wandelschoenen aan voor een Walk & Talk op de Veluwe. Tijdens deze wandeling gaan we dieper in op jouw vragen en laat ik je ook kennis maken met mindfulness. Deze oefeningen zorgen ervoor dat je meer in je lijf komt.

Wanneer we weer terug zijn van de wandeling, ga je aan de slag met het maken van een vision board (om je dromen en doelen in kaart te brengen). Terwijl jij lekker bezig bent, maak ik een heerlijke uitgebreide lunch voor je klaar. Uiteraard wordt deze lunch bereid met vers krakend brood van Bokkers Molle. We bespreken het vision board en zullen daarna langzaam de dag afronden waarbij je kunt rekenen op een laatste inspirerende opdracht. Daarna is het tijd om afscheid te nemen en met een rugzak gevuld met nieuwe inspiratie huiswaarts te keren. Vier uur lang offline en alle aandacht en ruimte voor jezelf en dit alles uiteraard onder professionele begeleiding.

Coen: "Als 40-jarige programmeur zijnde ben ik gewend om erg in mijn eigen hoofd te zitten. Toen ik op een gegeven moment tot de constatering kwam dat ik in een midlife crisis zit, heeft Maaike mij geholpen om mijn bewustzijn meer naar buiten toe te richten om minder te malen en meer mentale rust te vinden. Dit is een proces en niet een kwaaltje dat in 1 sessie of 1 week magischerwijs opgelost is, zoals ook voorafgaand duidelijk gecommuniceerd door Maaike. Tijdens onze Walk & Vision sessie heeft Maaike mij laten zien hoe ik dit zou kunnen aanpakken. Het was een waardevolle sessie, zeker voor iemand als ondergetekende die niet gewend is om zijn emoties bewust een plekje te geven."

Wat kun je verwachten:

 • één op één begeleiding
 • Vier uur durend programma van 10/ 14 uur
 • Uitgebreide intake
 • Walk & Talk in de natuur
 • Verdiepingswerk
 • Opdrachten binnen en buiten
 • Mindfullness oefeningen
 • Visionboard maken over ideaal toekomstplaatje
 • Materialen visionboard
 • Uitgebreide gezonde lunch
 • Uiteraard onbeperkt koffie, thee, water
 • 1 x telefonisch 'onderhoudsgesprek' (binnen 2 maanden)

Resultaat

Je hebt helder waar je voor staat, je hebt inzicht in je blokkades en weet hoe je daar mee om kunt gaan. Daarnaast zal je merken dat je dichter bij je zelf staat, wat je energie geeft en weet je (weer) waar je naar toe wilt werken. Na deze dag ga je opgeladen naar huis!

Deel dit bericht via