Reis door het spreekwoordelijk lichaam – de benen

Heb jij weleens de benen genomen? Was er een moment in je leven dat je dacht: bekijk het allemaal maar? Best een aantrekkelijk idee, niet? Of sta je weleens op je achterste benen?

Het e-book : Reis door het spreekwoordelijk lichaam, geschreven door Maaike Boersma, komen de benen zeker ook aan bod. Het e-book gaat je helpen met beide benen op de grond te staan. Hoe? Al wandelend neem ik je mee door je eigen lichaam van top tot teen. Zo ontdek je hoe je ook kunt kijken naar de betekenis van de ruim 80! uitdrukkingen, gezegden en spreekwoorden die voorbij komen.

De ruim 45 pagina’s lezen makkelijk weg en bij het lezen zal er zeker een lach op je gezicht verschijnen en wellicht ook een traan. Daarnaast ga je aan de slag met reflectievragen. Er is ruimte voor ontspanning door middel van ontspanningsoefeningen. Het e-book wordt op een prachtige manier vormgegeven met mooie beelden en inspirerende quotes. Na het lezen zul je met een vernieuwde en wellicht met een liefdevoller blik naar jezelf en je lijf kijken. Reis je mee? Je kunt het e-book hier downloaden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *