Reis door spreekwoordelijk lichaam – de Voeten

Waar zouden we zijn zonder onze voeten? Je hele lichaam is weerspiegeld in je voeten. Alle organen hebben een eigen zone. Bijzonder he? In mijn e-book, welke binnenkort uitkomt (september/oktober 2021) ga ik dieper in op deze stampers. Want hoe is het om op je tenen te lopen? Iemands voet te kussen?

Dit e-book van ruim 45 pagina’s is geschreven door Maaike Boersma en is in de week van 1 november 2021 te downloaden via mijn site. Daarin neem ik je mee op (innerlijke) wandelreis door je eigen lichaam van top tot teen en ontdek je hoe je ook kunt kijken naar de betekenis van de ruim 80! uitdrukkingen, gezegden en spreekwoorden die voorbij komen.

De hoofdstukken lezen makkelijk weg en bij het lezen zal er zeker een lach op je gezicht verschijnen en wellicht ook een traan. Daarnaast ga je aan de slag met reflectievragen. Er is ruimte voor ontspanning door middel van ontspanningsoefeningen. Het e-book wordt op een prachtige manier vorm gegeven door mooie beelden en inspirerende quotes. Na het lezen zul je met een vernieuwde en wellicht met een meer liefdevoller blik naar jezelf en je lijf kijken. Reis je mee? Meld je vast aan zodat je op de hoogte blijft: Aanmelden

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *