Yes, we kunnen op ‘Reis door het spreekwoordelijk lichaam’! Lees verder om het boek te downloaden

Het is zover. We kunnen vandaag op reis gaan zonder corona checks of andere ingewikkeldheden. Niet zomaar een reis natuurlijk. We gaan op ontdekkingstocht van top tot teen door het lichaam.
Meer dan 80 spreekwoorden, gezegden en uitdrukkingen die we onderweg tegen komen, zullen je bewust maken van je lichaam en geest.
Weet jij bijvoorbeeld waar de uitdrukking: ‘In je keurslijf’ vandaan komt? En hoe voelt dat eigenlijk als je daarin vast zit en hoe kun je daar uit komen? Of wat doe je als je je ‘buik ergens vol van hebt‘? ‘Met de billen bloot’ gaat en het ‘op de heupen krijgt’? Zomaar een paar voorbeelden.
Ook nemen we onderweg pauzes om te kunnen reflecteren en helpen de ontspanningsoefeningen je uit je hoofd te komen.

Evelien Hamberg: ‘Op een luchtige en leerzame manier nam Maaike mij in haar boek mee op reis door mijn lichaam. Met de reflectievragen en oefeningen word je meteen praktisch meegenomen in je eigen lichaam om te voelen wat het bij je doet. Ik had niet verwacht dat de spreekwoorden zoveel zeggend zouden zijn. Ik ben mij weer meer bewust van wat mijn lichaam mij te vertellen heeft. Aanrader!

Freek Eshuis: ‘Dit boek is een eyeopener, een flinke schouderklop waardig, een handreiking, neusje van de zalm en hartverwarmend! Aanrader!

Ben je ook klaar voor een (innerlijke) reis? Leuk! Je kunt het boek HIER downloaden.

Hartelijke groet,
Maaike Boersma

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *