aug

Deze ook gratis ontvangen? Lees verder…

450 keer bekeken
Lees tijd: < 1 minuut

Elke maand mail ik een nieuwsbrief oftewel een bewustmaker rond. In deze bewustmaker schrijf ik waar ik afgelopen maand tegenaan ben gelopen, opvallend vond of wat ik heb ontdekt. Daarnaast verwijs ik graag naar mooie interessante artikelen. Soms plaats ik een gedicht of een mooie quote. Altijd iets wat met bewustwording te maken heeft. Ook ontvangen? (je kunt je zo weer afmelden mocht het je niet aanspreken) Schrijf je hier in: Ik wil een bewustmaker ontvangen

Deze Bewustmaker van augustus gaat over hoe eng het kan zijn om te starten voordat je het gevoel hebt er klaar voor te zijn, een gezonde geest in een groene omgeving, een mooie quote en meer. Je leest het via deze link

Fijne dag!

Maaike

 

maaike boersma

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *