Walk and talk, wandelcoaching in overijssel

Ben je er aan toe om jouw eigen pad te bewandelen?

20 keer bekeken
Lees tijd: 2 minuten

Tijd om een jouw eigen pad te bewandelen? Een pad dat kloppend voor je voelt van binnen?

Want waarom door blijven stappen op het pad dat eigenlijk niet meer bij je past? Dat snap ik maar al te goed. Het is gewoon spannend om een nieuwe afslag te nemen, terwijl je nog niet weet waar het naar toe zal leiden. Immers; je weet nu wat je hebt (Ook al kost het je eigenlijk energie, zijn er al duizenden stemmetjes in je hoofd die je toeschreeuwen dat het niet klopt wat je aan het doen bent of voel je dat er iets knaagt of wringt. En nog verdrietiger; eigenlijk weet je ook wel dat je meer bezig bent met het bewandelen van het pad van een ander dan je eigen weg af te leggen).

Uiteindelijk is het een doodlopende weg die je nu aan het bewandelen bent. Bij mij heeft het ook heel lang geduurd voordat ik werkelijk mijn eigen weg durfde in te slaan. Stap voor stap. Maar wanneer je die moedige stappen durft te nemen, voel je meteen een soort van berusting. Het klopt van binnen. Je krijgt weer meer energie, je straalt meer rust uit, laat je minder snel van je pad afsnijden en voelt je meer vervullend. En nee, het is dan niet perse altijd een geplaveide weg. Ook als je helemaal met je eigen benen op je eigen pad staat, kom je hobbels tegen. That’s life. Maar je kunt het veel beter dragen omdat je draagkracht hebt ontwikkeld doordat je jezelf beter kent, bewuster bent en oude pijnen hebt opgelost.

Voel je welkom wanneer je op zoek bent naar een rustig helder hoofd, oude pijn wilt oplossen en antwoorden wilt krijgen op hetgeen waar je mee worstelt.

Trajecten zijn bij mij verdiepend, kort maar krachtig, doordat ik zowel analytisch als intuïtief werk en daardoor snel tot de kern kom. Ik stel je prikkelende vragen en zet de natuur in tijdens de wandelingen.

Ik begeleid je op zo’n manier dat je helderheid en inzicht krijgt, vertrouwen in jezelf en durft te luisteren naar je intuïtie. Zo kun jij je eigen stappen zetten in de buitenwereld, die resoneert met jouw binnenwereld. Op die manier raak je steeds meer afgestemd op wie je in de kern bedoeld bent te zijn.

Je kunt op dit moment (na een vrijblijvend kennismakingsgesprek) binnen 2 weken bij mij terecht.
Hartelijke groet, Maaike
(foto: maritotte.nl)

Geplaatst in

maaike boersma

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *