Hoe jij jouw eigen pad kunt gaan bewandelen na je scheiding

Wanneer je net uit je scheiding komt, verandert er veel. Je wordt met je neus op de feiten gedrukt. De gevoelens van rouw die je ervaart om het verlies van het gezin zoals het was, de liefdesrelatie die niet meer is, kunnen heftig zijn. Vaak begrijpen de mensen om je heen dit niet. Hoezo in rouw zijn tijdens of na je scheiding? Je eenzaam voelen in deze periode is dan ook een understatement te noemen. Maar ook gevoelens van boosheid, verdriet, wrok et cetera, zullen passeren. Toch onder alles, ligt hier ook de uitnodiging om bij jezelf naar binnen te kijken. Wie ben je zonder je gezin, zonder je ex liefde? Wat klopt er voor jou van binnen en wat dient niet meer?

Ik help je graag bij de fases waar je doorheen gaat tijdens en na je scheiding. Maar ook wanneer je worstelt met de vraag: hoe nu verder met mijn relatie? Wat lopen met die vraag is een eenzame weg. Het een zoektocht en uitdaging om jezelf op de rit te krijgen, dat weet ik als geen ander. Toch is deze pittige tocht het waard om aan te gaan. Het gaat je inzichten opleveren en een bewustwordingsproces op gang brengen.

En waarom zou je dit alleen willen doen?  Wanneer je de moedige stap durft te nemen om hulp te vragen bij jouw proces, zul je meteen een soort berusting ervaren. Hoe fijn zal het voor je zijn om inzicht te krijgen in jezelf, weer meer energie te krijgen, rust uit te stralen en daardoor minder snel van je pad af te laten dwalen?  En nee, het is dan niet perse altijd een geplaveide weg. Ook als je helemaal met je eigen benen op je eigen pad staat, kom je hobbels tegen. That’s life. Maar je kunt het veel beter dragen omdat je draagkracht hebt ontwikkeld doordat je jezelf beter kent, bewuster bent en oude pijnen hebt opgelost. Ik ga graag met je aan de wandel. Bel of mail mij gerust voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek: info@maaikeboersma.nl / 06 247 39 566

Voel je welkom wanneer je op zoek bent naar een rustig helder hoofd, oude pijn wilt oplossen en antwoorden wilt krijgen op hetgeen waar je mee worstelt.

Trajecten zijn bij mij verdiepend, kort maar krachtig, doordat ik zowel analytisch als intuïtief werk en daardoor snel tot de kern kom. Ik stel je prikkelende vragen en zet de natuur in tijdens de wandelingen.

Ik begeleid je op zo’n manier dat je helderheid en inzicht krijgt, vertrouwen in jezelf en durft te luisteren naar je intuïtie. Zo kun jij je eigen stappen zetten in de buitenwereld, die resoneert met jouw binnenwereld. Op die manier raak je steeds meer afgestemd op wie je in de kern bedoeld bent te zijn.

Je kunt op dit moment (na een vrijblijvend kennismakingsgesprek) binnen 2 weken bij mij terecht.
Hartelijke groet, Maaike
(foto: maritotte.nl)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *