buitentherapie in overijssel. Je hart luchten en je hoofd legen. Walk and Talk

Anita over het Walk and Talk traject

447 keer bekeken
Lees tijd: < 1 minuut

Een mooi traject afgerond met Anita. Fijn dat ik een eindje met haar heb mogen mee wandelen.

Anita: ‘Door de sessies met Maaike heb ik meer inzicht in mezelf gekregen, zij houdt je een spiegel voor, en doorziet waar bepaald gedrag vandaan komt. Hierdoor werd ik mij meer bewust van wat ik graag anders wil gaan doen. Ze geeft waardevolle tips om meer vanuit je gevoel te leven, en niet alles maar met het verstand te willen beredeneren. Daarnaast vond ik het fijn om buiten in de natuur te zijn, en de wandelingen zijn lekker ongedwongen.’

maaike boersma

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *