kerstkaart

Fijne kerst en een inspirerend 2019 gewenst!

944 keer bekeken
Lees tijd: < 1 minuut

De praktijk is gesloten tot 7 januari. Wil je je nieuwe jaar fris beginnen? Ben je toe aan verandering in je leven en kun je daar hulp bij gebruiken? Boek dan nu vast een gratis en vrijblijvende inspiratiesessie van een half uur bij mij voor het nieuwe jaar. ( geen lange wachttijden) Tijdens de sessie leer je mij kennen, vertel ik je wat ik doe en of ik jou kan helpen met je vragen. Ik ben afgestudeerd als psychosociaal therapeut en help mensen die om wat voor reden dan ook zijn vastgelopen in hun leven. Denk aan bijvoorbeeld: relatie problemen, problemen op het werk, stress gerelateerde problemen, rouwverwerking, keuzestress. De meeste clienten die bij mij komen zijn tussen de dertig en vijftig jaar oud. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging NFG. Geinteresseerd? Mail dan naar info@maaikeboersma.nl Welkom!

maaike boersma

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *