gezinsrelatie versus liefdesrelatie

Gezinsrelatie versus liefdesrelatie. Dat kunnen scheiden is van grote meerwaarde.

Huh? Hoe dan? , hoor ik je denken. Zelf kreeg ik dit inzicht tijdens mijn eigen scheiding. Ik realiseerde mij dat ik niet kan en wil scheiden van mijn gezin, maar dat mijn liefdesrelatie wel over was. Dat is verdrietig en pijnlijk en daar komt veel emotie bij kijken, maar dat staat los van de gezinsrelatie welke van vorm verandert. Wanneer je dat kan zien, kun je die relatie ‘heel’ houden. Niet door bij elkaar te blijven, kan overigens ook een optie zijn, maar door je te beseffen dat die stam die je met je gezin hebt, in tact kan blijven. Dat is niet perse een makkelijke weg en vraagt veel van jezelf, maar wel een inspirerende en liefdevolle. Er blijkt dan nog veel mogelijk te zijn. Wat daar voor nodig is? Zelfreflectie, je laten spiegelen, doorvoelen van emoties, bewustwording en op een respectvolle manier in gesprek kunt blijven met de vader/ moeder van je kinderen. Ik help je graag bij die bewustzijnsontwikkeling. Bel of app of mail mij gerust voor meer informatie: 06 247 39 566 / info@maaikeboersma.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *