Nieuw! Workshop Visionboard maken voor vrouwelijke zzp-ers

Als geen ander weet ik dat je als zzp-er vaak op jezelf aangewezen bent. Focus houden en dichtbij blijven bij dat wat je voor ogen had en je blij maakt is best lastig. Daarnaast zitten er vaak kritische stemmetjes in je hoofd die aan je kunnen knagen en je belemmeren om stappen te maken. Ook jezelf teveel richten op de buitenwereld en op concullega’s, kan een onzeker gevoel teweegbrengen.

Ik geloof in het versterken van elkaar, in de kracht van wat vrouwen teweeg kunnen brengen als ze goed in hun energie zitten. Ik help je, naast dat je zelf je visionboard maakt, ook verder door je (kritische) vragen te stellen en met je mee te denken en draag graag nieuwe ideeën aan welke je mee kunt nemen.

Tijdens de visionboard workshop sta je stil bij dat waar je wél energie van krijgt en welke richting goed voor je voelt. Datgene wat jij graag wilt bereiken dit jaar, staat centraal in de workshop.
Extra leuke bijkomstigheid van deze workshop is dat we allemaal werken als zzpers waardoor we herkenning zullen vinden bij elkaar en van elkaar kunnen leren. Je gaat dus met jezelf en je bedrijf aan de slag én je leert nieuwe ondernemers kennen, waardoor je je netwerk weer vergroot.

Aan de slag

Nadat we onszelf en ons bedrijf/ praktijk aan elkaar hebben voorgesteld, uiteraard onder het genot van een lekker kop koffie of thee en een goed stuk versgebakken taart, beginnen we met een ontspanningsoefening. Dit zorgt ervoor dat je uit je hoofd komt en vanuit je intuïtie te werk kunt gaan. Je krijgt de materialen uitgereikt en dan ga je lekker aan de slag met je visionboard. Je zult zien dat vanuit je gevoel werken anders voelt dan het werken vanuit je hoofd.

Praktisch:
De workshop Vision board maken wordt gegeven op een fijne locatie in Olst (tussen Zwolle en Deventer) en is inclusief:
– Materiaal (tijdschriften, scharen, lijm, kleurpotloden, viltstiften)
– Canvasdoek
– Coaching

Tijd:
De workshop duurt 3 uur.

Kosten:
€45.00 p.p.

Wat levert deze workshop je op:

Focus
Helderheid
Begrip
Vernieuwde energie
Bewustwording
Nieuwe inzichten
Ontmoetingen
En een lekker stuk taart 🙂

Met name geschikt voor:
vrouwelijk zzpers die meer focus willen aanbrengen in hun bedrijf, een stok achter de deur kunnen gebruiken, netwerk willen vergroten, nieuwe ideeën kunnen gebruiken en mogelijkheden willen ontdekken.

Opgeven kan via info@maaikeboersma.nl  max. 8 personen. (workshop gaat door bij min. 3 personen)

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!
Hartelijke groet, Maaike Boersma

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *