Reis door spreekwoordelijk lichaam, de heupen

‘Heb je het op je heupen ofzo?’. Een bekende uitspraak. Misschien ken je wel mensen in je omgeving die het ineens op de heupen krijgen. Uit het niets doen ze iets raars of hebben wilde plannen en volgen die dan ook. Jij volgt hen dan niet meer… Hoe dat kan en wat je het beste kunt doen (ook wanneer het jezelf betreft), lees je in mijn e-book: Reis door het spreekwoordelijke lichaam.

Dit e-book van ruim 45 pagina’s is geschreven door Maaike Boersma is vanaf de eerste week van november 2021 te downloaden via mijn site. Daarin neem ik je mee op wandelreis door je eigen lichaam van top tot teen en ontdek je hoe je ook kunt kijken naar de betekenis van de ruim 80! uitdrukkingen, gezegden en spreekwoorden die voorbij komen.

De hoofdstukken lezen makkelijk weg en bij het lezen zal er zeker een lach op je gezicht verschijnen en wellicht ook een traan. Daarnaast ga je aan de slag met reflectievragen. Er is ruimte voor ontspanning door middel van ontspanningsoefeningen. Het e-book wordt op een prachtige manier vorm gegeven door mooie beelden en inspirerende quotes. Na het lezen zul je met een vernieuwde en wellicht met een meer liefdevoller blik naar jezelf en je lijf kijken. Reis je mee? Meld je vast aan zodat je op de hoogte blijft: Aanmelden

Lees hier het volgende blog.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *