Reis door spreekwoordelijk lichaam, ziel

De ziel. Dit is wel even een stop waard. Hoewel de dit niet een zichtbaar onderdeel is van ons lijf, kunnen we er niet omheen. Ik vermoed zelfs dat dit het meest ingewikkelde deel van ons bestaan is. Toch gaan we dit ongrijpbare deel in ons leven niet uit de weg. Kijk maar eens hoeveel zoekresultaten het oplevert als je Googled.
De uitdrukking: Met je ziel onder de arm lopen, is een bekende. In mijn e-book Reis door het spreekwoordelijk lichaam, ga ik hier dieper op in. Want hoe maak je je ziel wel gelukkig?

Dit e-book van 48 pagina’s is geschreven door Maaike Boersma en is vanaf de eerste week van november te downloaden via mijn site. Daarin neem ik je mee op wandelreis door je eigen lichaam van top tot teen en ontdek je hoe je ook kunt kijken naar de betekenis van de ruim 80 uitdrukkingen, gezegden en spreekwoorden die voorbij komen.

De hoofdstukken lezen makkelijk weg en bij het lezen zal er zeker een lach op je gezicht verschijnen en wellicht ook een traan. Daarnaast ga je aan de slag met reflectievragen. Er is ruimte voor ontspanning door middel van ontspanningsoefeningen. Het e-book wordt op een prachtige manier vorm gegeven door mooie beelden en inspirerende quotes. Na het lezen kijk je met een vernieuwde en wellicht met een meer liefdevoller blik naar jezelf en je lijf. Reis je mee?

We reizen door naar de keel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *