welke rol pak jij in je leven? Je eigen of die van een ander? En hoe doe je dat eigenlijk?

Speel jij jouw eigen rol? Of? -> Ontdek het in de nieuwe Bewustmaker

305 keer bekeken
Lees tijd: < 1 minuut

Tijdens het opruimen van mijn kast, stuitte ik op een zorgvuldig opgeborgen en inmiddels stoffig rieten mandje. In dit mandje liggen tientallen volgeschreven schriftjes met gedichten en schrijfsels. Een uitlaatklep voor hetgeen wat er op dat moment in mijn hoofd passeerde. Het gedichtje die ik in deze Bewustmaker met je wil delen, schreef ik in 2002, nu twintig jaar geleden. Het sluit namelijk mooi aan op de tijd waarin we nu zitten. Het gaat over de rol die je ‘speelt’ op het levenstoneel. Althans; zo zie ik het. Zelf heb ik het gevoel dat we nu in een tijd zitten waarin het van essentieel belang is om je eigen rol als mens van binnenuit te leven. Maar hoe doe je dat? Ik deel mijn ervaring. Daarnaast geef ik je 5 tips die je kunnen helpen om er achter te komen welke rol er voor jou is weggelegd.

Je leest het hier .
Mooie dag! Maaike

maaike boersma

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *