mainstream media verlamd mensen

Zaaien van angst

259 keer bekeken
Lees tijd: 2 minuten

‘Door het zaaien van angst, kan er nooit iets moois tot bloei komen’.  Afgelopen jaren hebben we wel kunnen ervaren wat er gebeurt wanneer er angst wordt gezaaid. Door het zaaien van angst, kan er nooit iets moois tot bloei komen. We trekken ons veel te veel aan van wat de MSM door de kijkbuis heen strooit. We verpersoonlijken het en nemen het zo serieus dat het verlammend werkt. Terwijl wanneer je vertrouwt op jezelf, je intuïtie. Je weet dat alles in beweging is. Altijd. Je weet dat we komen en weer gaan als de tijd daar is. Zo kun je veel relaxer in het leven staan. Hier en nu.

Hoe ervaar je dat verlammende gevoel?

Je komt minder goed in beweging, je bent alert en het lijf kan gespannen aanvoelen. Het vrij kunnen groeien en bloeien blijft uit, omdat er voor je gevoel elk moment een ramp kan gebeuren. Dit is wat ik zelf heb ervaren toen ik de Mainstream media nog serieus nam. De enorme invloed die dit medium heeft, is bijna niet te overzien. Schadelijk vind ik. Want elke dag negatief nieuws tot je nemen, doet iets met je gesteldheid. Terwijl we als mens ons vrij zouden moeten voelen, los van angstjagers die hun prooien proberen te verlammen.

Laatst was ik jarig en ik besefte mij dat ik te veel tijd en energie heb verloren aan mij te druk maken over de ‘wat als’ vragen, terwijl ik die tijd ook had kunnen besteden aan positieve gedachten of bezigheden. Natuurlijk gebeuren er verdrietige dingen. Er overlijden mensen, mensen worden ziek. Er is veel onrust in de wereld. Het is wat het is. Het gaat er om dat je erop vertrouwt dat je intuïtief weet hoe er mee om te gaan als het voorbij komt. Dan kun je op dat moment de emoties die erbij komen kijken doorvoelen. En dat is helemaal ok.

Ik kies ervoor om geen gevoelens van angst meer toe te laten door de MSM. En dat voelt goed. Zo is er ruimte voor persoonlijke groei wat uiteindelijk tot bloei mag komen.

Hoe ga jij er mee om?

Laat me gerust weten via: info@maaikeboersma.nl

-Maaike

maaike boersma

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *