whatsapp versturen gratis of betaald

Zou jij voor elk te versturen appje willen betalen?

892 keer bekeken
Lees tijd: < 1 minuut

We appen wat af op een dag. Even een appje hier en even een appje daar. Inbreken in het prive leven van de ander doen we zonder er over na te denken op de meest vreemde tijden. Natuurlijk bedoelen we dat niet verkeerd.  We denken er gewoon niet over na. Sterker nog: We zijn het gewoon gaan vinden. Vroeger (…) belde ik ‘savonds met vriendinnen. Na werktijd. We spraken uitgebreid over van alles en nog wat. Super gezellig. En als ze de telefoon niet opnamen, dan probeerde ik het gewoon een andere keer. Nu verwacht ik na het versturen van een appje snel antwoord terug. Best vreemd eigenlijk.  Ik denk dat als ik zou moeten betalen voor een appje, ik toch beter na zou denken voordat ik zou appen. Is het wel werkelijk belangrijk en moet het nu? Wellicht zou ik dan weer ouderwets gaan bellen ‘s avonds. Gezellig.

 

 

 

Geplaatst in

maaike boersma

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *