maaike-boersma-contact

Alles begint met contact maken. Zin in een inspiratiesessie? Gratis en vrijblijvend.

1.012 keer bekeken
Lees tijd: < 1 minuut

Voordat mensen werkelijk aan de slag gaan bij mij in de praktijk, vind ik het belangrijk dat mensen weten wie ik ben, of mijn manier van werken hen aanspreekt en dat zij zich prettig voelen bij mij. Daarom bied ik altijd een gratis en vrijblijvende inspiratiesessie van 30 minuten aan. Zo kun je zelf ervaren of ik wat voor je kan betekenen op het gebied van therapie, persoonlijke ontwikkeling & verdieping. En zo niet, dan is dat ook prima. Hier voel ik mij prettig bij en ik merk dat mensen dit ook erg op prijs stellen. Dus loop je met bepaalde vragen rond, zit je niet lekker in je vel en ben je en wil je kijken of ik iets voor je kan betekenen? Maak dan nu een afspraak met mij. Welkom. info@maaikeboersma.nl of check mijn site voor meer info. www.maaikeboersma.nl |Aangesloten bij de NFG en RBCZ

maaike boersma

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *