Stap je in

Dat hoofd van mij ontploft nog eens!

85 keer bekeken
Lees tijd: 2 minuten

Al die gedachten die door je heen kunnen gaan wanneer je twijfelt aan je relatie, in scheiding ligt of net gescheiden bent… het valt niet altijd mee. Je kan van het ene uiterste naar het andere gaan. De ene dag denk je: nou, ik heb het allemaal wel onder controle, terwijl je de volgende dag denkt: ik sla even een dagje over. Het kan een enorme chaos zijn in je hoofd en met alle emoties die daarbij gepaard gaan. Het begint met een gedachte, dan komt het gevoel en vandaar uit ontstaat je gedrag. Maar of al die gedachten wel zo realistisch zijn, is maar de vraag.

Om je hoofd te legen, om even tot jezelf te komen, om dat uit te spreken waar je al zo lang mee worstelt, om de wind op je huid te voelen, om even op een afstand te kunnen kijken naar de situatie waar je in zit, om een spiegel voorgehouden te krijgen… er zijn talloze redenen om je wandelschoenen aan te trekken en met mij de natuur in te trekken. Of je twijfelt aan je relatie en niet weet hoe je verder moet, of je in scheiding ligt of net gescheiden bent; het zijn pittige processen waarin je jezelf goed tegen kunt komen.

Ik werk alleen maar buiten. Heerlijk vind ik het om al wandelend het gesprek aan te gaan, metaforen uit de natuur te halen om e.e.a. inzichtelijk te maken en om letterlijk en figuurlijk in beweging te komen. Maar zelfs stilstaan bij wat is, werkt helend buiten.

Lukt het je niet om het helder te krijgen voor jezelf, voel je je alleen staan in dit proces, ervaar je verdriet, boosheid, wrok of machteloosheid? Kom, blijf er niet alleen mee lopen. Maak vrijblijvend een telefonische afspraak met mij om te kijken wat ik voor je kan betekenen: info@maaikeboersma.nl

Groet, Maaike

 

 

maaike boersma

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *