rouwen bij scheiding

Hoezo rouwen tijdens of na een scheiding? Er is toch niemand dood?

82 keer bekeken
Lees tijd: < 1 minuut

Klopt. Er is inderdaad gelukkig niemand dood. Maar dat betekent niet dat je gevoelens van rouw kunt ervaren tijdens of na je scheiding. Ik ben voor mijn gevoel door een diepe rouwperiode heen gegaan. Ik had nooit van tevoren kunnen bedenken dat het zo’n impact zou kunnen hebben. Ik werd er mij ook bewust van dat ik bij vrienden die al gescheiden waren, te snel aan voorbij was gegaan. Maar afscheid nemen van wat was, het afbreken van het fundament van het gezin zoals het was, het gevoel van nooit meer echt compleet te zijn, zorgt voor diep verdriet. En daar mag best wat langer bij stil gestaan worden wat mij betreft. En niet alleen, maar deel je verdriet. Het werkt namelijk helend om die pijn te doorvoelen en je tranen vrijuit te laten stromen. Laat me weten wanneer je hier ondersteuning bij kunt gebruiken. Maak vrijblijvend een telefonische afspraak: info@maaikeboersma.nl

maaike boersma

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *