Review Marloe

‘Een waardevol proces met een deskundige en betrokken coach’ – recensie van Marloe

638 keer bekeken
Lees tijd: < 1 minuut

‘Ik heb een 5 tal gesprekken met Maaike gehad en als ik terugkijk, blijf ik zo blij met het resultaat dat ik nog steeds ervaar: een gevoel van vrijheid door onder andere het verwerken van jeugdervaringen en door het verlaten van aannames in contacten. Ik kan beter bij mezelf (en gevoelens) blijven. Maaike heeft me geholpen door te spiegelen, vragen te stellen (bij de thema’s waarvan ze goed zag dat die voor mij van belang waren) die mij weer verder op weg hebben geholpen. De vraag: “wat gebeurt er nu”? naar aanleiding van lichamelijke reacties, was een opmaat om zelf beter te voelen. Het contact met haar was veilig en goed. Ik heb een “APK” afgesproken om mijn thema’s weer te bespreken. Ik wil heel graag mijn vrijheid behouden! Het was een waardevol proces met een deskundige en betrokken coach.’
Marloe.

maaike boersma

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *