400link

Laad jij je telefoon regelmatig op? En jezelf?

828 keer bekeken
Lees tijd: < 1 minuut

Zorgzaam voor je telefoon

Help! Mijn telefoon is bijna leeg. Het moet nodig aan de oplader!
Wat zijn we zorgzaam voor onze telefoon he? Deze komt aan oplaadmomenten niets te kort. Maar hoe zit het bij onszelf? We denderen door de dag heen. Ons hoofd staat bol van het woord: Moeten. En als we ‘s avonds op apegapen liggen, zijn we alweer bezig met de dag van morgen.
Oplaadmomenten zijn zeldzaam geworden, terwijl het essentieel is voor onze balans, energiebehoud en levensgeluk. Ik ben voorstander van een APK voor jezelf. Oftewel: het creëren van oplaadmomenten. Daar zijn verschillende mogelijkheden voor.

Walk & Talk

Binnen mijn praktijk heb ik bijvoorbeeld de Walk & Talk in het leven geroepen. Een toegankelijke manier om stil te staan bij wat is, uit het hoofd en voelen hoe het werkelijk met jezelf gaat, jezelf laten spiegelen en energie opdoen in de buitenlucht. Na een uur wandelen ga je met nieuwe inzichten en meer energie naar huis.

Zeer efficiënt voor mensen die goed zorgen voor de ander, zowel privé als in het werkveld, maar zichzelf aan het voorbij rennen zijn. Nieuwsgierig? Stuur gerust een mail naar info@maaikeboersma.nl of bel 06 247 39566 voor meer info of een afspraak.

Geplaatst in

maaike boersma

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *