Met je ziel onder de arm

Vaak liep ik kilometers lang samen met de hond en m’n ziel onder de arm. Die twijfel in mijn hoofd bleef maar om aandacht vragen. Ik wist gewoon niet wat te doen: blijven of gaan. En vaak was ik in mijn hoofd al aan het gaan en zag ik voor me hoe dat er dan uit zou zien. Maar iets hield me ook altijd weer tegen. Mijn fijne gezin. Niet zomaar iets. Het idee dat dat zou veranderen zorgde ervoor dat ik weer terug naar huis keerde. Want op dat vlak hadden we het ook prima. Dus pakte ik de draad of beter gezegd de dag weer op. Schouders eronder en door. En daar is op zich ook niets mis mee. Maar de twijfel bleef en dat kostte mij bakken met energie.

Bovenstaand zou zomaar een voor jou bekend gevoel kunnen zijn. Ik weet namelijk dat ik niet de enige ben die hier lang mee geworsteld heeft. En wellicht te lang alleen. En dat is zonde geweest van mijn levenstijd. Daarom gun ik jou iemand die naar jouw luistert, je begrijpt, daar is geweest waar jij nu bent en je ook verder kan helpen, zonder dat er een keuze gemaakt hoeft te worden. Daar gaat het niet om. Je hebt namelijk niet voor niets die twijfel. Die twijfel wil jou iets vertellen. Wat dat is, daar gaan we naar op zoek.

Maar ik begrijp dat je jouw verhaal niet zomaar bij iemand wil neerleggen. Daarom bied ik een gratis zoom meeting van max. 30 minuten aan, zodat je, zonder dat je ergens meteen vast aan zit, kunt ervaren hoe het voor je is. Meld je aan via: info@maaikeboersma.nl. Want blijven lopen met je ziel onder de arm, is niet de bedoeling van je leven.

ps; wist je dat in mijn boek Reis door het spreekwoordelijk lichaam ook een hoofdstuk is gewijd aan: met je ziel onder je arm lopen. Ook deze uitdrukking is namelijk niet zomaar ontstaan. Je kunt het e-book hier verkrijgen: Boek ‘Reis door het spreekwoordelijk lichaam’

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *