Scheiden of blijven? – gratis zoommeeting 1 op 1

Wanneer deze twijfel over scheiden of blijven, zich eenmaal genesteld heeft in je hoofd, dan ben je daar nog niet 1,2,3 mee klaar. Veel mensen worstelen met deze vraag en die worsteling kost bakken met energie. Vaak houden we deze vraag ook voor onszelf. We schamen ons ervoor want we hebben het toch goed? Want we willen ons gezin toch niet opbreken? Want we hebben toch beloofd in voor en tegenspoed? Maar toch lukt het niet om die twijfel om te zetten, weg te duwen of te vermijden. Het is net als onkruid, het steekt steeds de kop op. Ik weet er alles van.

Maar wat als we die twijfel eens naar buiten brengen? Zodat er licht bij kan komen? Zodat het serieus wordt genomen? Want wat wil de twijfel je vertellen?

Hoe lang wil je nog doorlopen met dit gevoel van twijfel? En hoe zou het zijn om je hart te luchten en je ‘kop’ leeg te maken, zonder dat je een keuze hoeft te maken? Prettig? Meld je dan aan voor een gratis en vrijblijvende zoomsessie, 1 op 1, van een half uur. Dit kan zowel overdag als ‘s avonds als overdag ingepland worden. In dit half uur luister ik naar je verhaal en zal mijn ervaring en visie met je delen. Stuur mij gerust een pb bij interesse of een mail via: info@maaikeboersma.nl

Je kunt je nu aanmelden: AANMELDEN

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *