Of ik jou wat kan leren

Of ik jou wat kan leren?

105 keer bekeken
Lees tijd: 3 minuten

Je komt niet voor niets op dit blog terecht. Klaarblijkelijk zoek je hulp of ben je nieuwsgierig (yes, daar start alles mee!) wat ik te bieden heb. Je bent wellicht op zoek naar antwoorden, een oplossing, iemand die je begrijpt waar je door heen gaat. Je wilt je fijner gaan voelen en beter kunnen omgaan met de situatie. Je wilt misschien advies en handvatten. Begrijpelijk. Maar ben je dan wel op het goede adres hier?

Want ik ben niet degene die jou de antwoorden gaat geven. Ook niet de degene die voor jou de beste oplossing heeft of weet. Ook zal ik je geen ongevraagd advies geven (al moet ik daarvoor wel eens even m’n lippen bewust op elkaar houden ;-)).

Wat dan wel Maaike?

Want wie ben ik om jou te vertellen wat je moet doen jouw leven? Wie ben ik om te zeggen : als je dit volgt, dan wordt jouw leven perfect. Dat is helemaal niet mijn taak. Wat dan wel? Mijn taak is om samen met jou jouw eigen authentieke antwoorden op je vragen te vinden, voorbij alle overtuigingen, gedachten en emoties die daar om heen liggen. Zodat je gaat voelen dat het klopt van binnenuit. Dat het werkelijk resoneert en dat je voelt: dit is het voor mij. En dat je daarvoor durft te gaan staan, hoe spannend ook. Daardoor voel je dat het weer bij jou gaat stromen. Daardoor word je eigen visie helder, omdat ik je leer en laat kijken vanuit een ander perspectief. En ik je leer en je laat ervaren hoe je je lijf en intuïtie ook kan gebruiken om tot antwoorden te komen. Hierdoor heb je misschien helemaal geen advies of handvatten meer nodig, maar durf je te vertrouwen op je eigen wijsheid die je in je hebt. Je krijgt daardoor meer zelfvertrouwen en voelt je steviger in jouw eigen gecreëerde wereld staan. En dat zorgt ervoor dat je meer zachtheid voor jezelf en automatisch ook voor de ander ervaart. En natuurlijk deel ik met liefde mijn ervaringen en inzichten met je. Daarnaast ondersteun ik je in jouw proces.

Hoe ik dit doe? Door je open vragen te stellen, onbevooroordeeld naar je te luisteren en goed met je mee kan voelen waar je zit in je proces. Daarnaast leg ik snel verbanden van verleden naar heden en weer terug en alle stapjes die daar kris kras doorheen lopen, waar jij je misschien wel helemaal niet bewust van bent. En hoewel ik confronterend kan zijn en de vinger op de zere plek zal leggen, is dit altijd vanuit de intentie om je verder op weg te helpen. Jouw weg wel ter verstaan. Dat is namelijk mijn taak als coach, therapeut maar vooral als mens die blij wordt van mensen die doen waar hun hart een huppelsprong van maakt.

Wie zijn mijn klanten?

-> Mannen en vrouwen die twijfelen over hun relatie en huwelijk

-> in scheiding liggen en dit liefdevol en bewust willen doen

-> gescheiden zijn en zichzelf opnieuw willen uitvinden.

Hiervoor heb ik 3 trajecten ontwikkeld. 1) Houden van je twijfel. 2) Bewust scheiden 3) Gescheiden en nu? Alle drie de trajecten heb ik zelf ook doorlopen. Ik geloof dat dit een fijne bijkomstigheid is. Ik deel daarom tijdens de trajecten ook graag mijn inzichten met je.

Met wie werk ik graag:

Mannen en vrouwen die bereid zijn naar zichzelf te kijken, gespiegeld durven worden, willen leren over zichzelf, willen groeien als mens, bewuster willen leven, een ander perspectief willen krijgen, meer in het lijf willen zitten en minder in het hoofd en het allerbeste met hun kinderen voor hebben en daar een voorbeeld voor willen zijn door bezig te zijn met persoonlijke ontwikkeling. Herken je jezelf erin? Laten we kennismaken!

maaike boersma

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *