review Wilbert

‘De sessies bij Maaike hebben mij een vliegticket naar Australie bespaard’ – review van Wilbert

198 keer bekeken
Lees tijd: 2 minuten

Wilbert:

Op zoek naar mij zelf, op zoek naar wie ik ben en vooral op zoek wie ik in de basis wil zijn.

Het is misschien een cliché vraag en heb het daardoor ook te lang uitgesteld, zoals Maaike zei: Het komt wanneer jij er klaar voor bent en dit is blijkbaar de juiste timing.

Je hoort het toch regelmatig dat mensen op zoek gaan naar zichzelf in het verre Australië of Nieuw Zeeland, backpack mee en gaan. Dat klinkt natuurlijk te gek, op zoek naar jezelf in het verre buitenland. maar als vader van 3 kids leek mij dit een onmogelijke optie.

Dus, ik heb het dichter bij huis gezocht en ben op zoek gegaan naar een combinatie van natuur, wandelen en therapie en al snel kwam ik op de website van Maaike en die sprak mij dusdanig aan dat ik direct contact heb opgenomen. Op zeer korte termijn konden we de eerste afspraak al inplannen, een uitgebreide intake waar we onder het genot van een kopje thee en een geweldig uitzicht over de IJssel, vanuit Maaike haar camper, gelijk op zoek gingen naar de diepere laag. Niet een standaard lijstje invullen maar echt al aan het werk.

Door Maaike haar oprechtheid en de geweldige setting voelde ik me direct op mijn gemak, dat was tijdens de autorit naar de locatie wel anders…volop spanning.

`comfortabel om mij niet comfortabel te voelen` was het eerste gevoel.

Vanuit deze fijne ervaring zijn we begonnen met het Walk & Talk traject, waarin we terug gingen naar de basis, herkennen van patronen die ik in 36 jaar heb geleerd en ontwikkeld, verkennen dat lichaam en geest elkaar feilloos aanvoelen en door kritische vragen te stellen, te luisteren, lichaamstaal te observeren en daardoor die verdieping te vinden, was het met regelmaat confronterend, moeilijk en emotioneel tegelijk. MAAR ook zo leerzaam!

Door Maaike haar oprechte intenties, open blik en liefdevolle visie op hoe de wereld eruit zou moeten zien en vanuit ervaringen uit haar eigen leven neemt ze je mee op reis, om te ontdekken wie en waar je voor staat vanuit de kern, zodat jouw leven en je directe omgeving op een fijne, gezonde manier in balans zijn.

Ik ben Maaike dankbaar voor de sessies, de lessen en het besparen van een vliegticket Australië ?

Geplaatst in

maaike boersma

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *