Reis door het spreekwoordelijk lichaam, het borstgebied

Maak je borst maar nat
Ook dit gebied heeft een aantal spreekwoorden, gezegdes en uitdrukkingen waar je misschien niet één, twee, drie bij stilstaat. Bijvoorbeeld; iets tegen je borst stuiten.
Hoe ga je nu om met een collega die iets lelijks over je heeft gezegd dat je tegen de borst stuit? In mijn e-book: Reis door het spreekwoordelijk lichaam, ga ik hier dieper op in.

Dit e-book van 48 pagina’s is geschreven door Maaike Boersma, is vanaf 1 november 2021 te downloaden via mijn site. Daarin neem ik je mee op wandelreis door je eigen lichaam van top tot teen en ontdek je hoe je ook kunt kijken naar de betekenis meer dan 80 uitdrukkingen, gezegden en spreekwoorden die voorbij komen.

De hoofdstukken lezen makkelijk weg en bij het lezen zal er zeker een lach op je gezicht verschijnen en wellicht ook een traan. Daarnaast ga je aan de slag met reflectievragen. Er is ruimte voor ontspanning door middel van ontspanningsoefeningen. Het e-book wordt op een prachtige manier vorm gegeven door mooie beelden en inspirerende quotes. Na het lezen zul je met een vernieuwde en wellicht met een meer liefdevoller blik naar jezelf en je lijf kijken. Reis je mee?

Reis hier verder naar het volgende blog

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *