Reis door spreekwoordelijk lichaam, het hart

We reizen door naar het hart. Dat is toch iets om even bij stil te staan. Al is het de bedoeling dat het hart dat natuurlijk niet doet, stilstaan.
Wat zijn er veel gezegdes, spreekwoorden en uitdrukkingen over het hart te vinden.
Dat klopt natuurlijk ook…;-). Het hart is de motor van ons bestaan. Zonder hart, geen leven. Toen we nog in de heerlijke warme buik van onze moeder zaten, was het kloppend hart het eerste teken van leven voor de buitenwereld. ‘Ik hoor het hartje kloppen’ zei de verloskundige, dat is goed nieuws!’ En nog steeds klopt ons hart tussen de 60 en 100 slagen per minuut. Elke dag opnieuw. Bijzonder.

Maar wat wordt er bedoeld met: Je hart volgen? En hoe doe je dat dan?

In mijn e-book Reis door het spreekwoordelijk lichaam, ga ik hier dieper op in.

Dit e-book van 48 pagina’s is geschreven door Maaike Boersma en is vanaf de eerste week van november te downloaden via mijn site. Daarin neem ik je mee op wandelreis door je eigen lichaam van top tot teen en ontdek je hoe je ook kunt kijken naar de betekenis van de ruim 80 uitdrukkingen, gezegden en spreekwoorden die voorbij komen.

De hoofdstukken lezen makkelijk weg en bij het lezen zal er zeker een lach op je gezicht verschijnen en wellicht ook een traan. Daarnaast ga je aan de slag met reflectievragen. Er is ruimte voor ontspanning door middel van ontspanningsoefeningen. Het e-book wordt op een prachtige manier vorm gegeven door mooie beelden en inspirerende quotes. Na het lezen zul je met een vernieuwde en wellicht met een meer liefdevoller blik naar jezelf en je lijf kijken. Reis je mee? Meld je vast aan zodat je op de hoogte blijft: Aanmelden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *