Reis door spreekwoordelijk lichaam, de buik

De buik is een bijzonder gebied. Nu het zonnetje weer begint te schijnen en de winterkleding omgeruild wordt voor de wat minder dikke kleding waarin je je heerlijk kunt verstoppen, komt de buik wat meer tevoorschijn. We zijn hier in het Westen nogal gesteld op het uiterlijk van de buik en dan met name zo richting de zomer:
Oh..is die nog wel strak genoeg? Kan ik nog wel in bikini? Ik houd m’n buik maar een beetje in… Maar hé, waar hebben we het eigenlijk over? De buik verdient zoveel meer dan een goedkeuring van een strak aanzicht. Buiten het feit dat we ‘uit de buik’ komen, hoe bijzonder, zit net onder je navel het gevoelscentrum. Je kern. Vanuit deze kern zouden wij eigenlijk de beslissingen en keuzes moeten maken, in plaats van uit het hoofd. Maar hoe zit dat met ons onderbuikgevoel? Vanaf de eerste week van november 2021, verschijnt mijn e-book Reis door het spreekwoordelijk lichaam. Daar ga ik dieper in op de vraag: Hoe kun je vertrouwen op je onderbuik gevoel?

Dit e-book van ruim 45 pagina’s is geschreven door Maaike Boersma en is binnenkort te downloaden via mijn site. Daarin neem ik je mee op wandelreis door je eigen lichaam van top tot teen en ontdek je hoe je ook kunt kijken naar de betekenis van de ruim 80! uitdrukkingen, gezegden en spreekwoorden die voorbij komen.

De hoofdstukken lezen makkelijk weg en bij het lezen zal er zeker een lach op je gezicht verschijnen en wellicht ook een traan. Daarnaast ga je aan de slag met reflectievragen. Er is ruimte voor ontspanning door middel van ontspanningsoefeningen. Het e-book wordt op een prachtige manier vorm gegeven door mooie beelden en inspirerende quotes. Na het lezen kijk je met een vernieuwde en wellicht met een meer liefdevoller blik naar jezelf en je lijf. Reis je mee? Meld je vast aan zodat je op de hoogte blijft: Aanmelden

Het volgende blog over reis door spreekwoordelijk lichaam lees je hier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *