midlife crisis bij mannen. Een dagdeel aan de slag in Overijssel. In de natuur, vision board maken, mindfulness oefeningen

Review van een veertiger

204 keer bekeken
Lees tijd: < 1 minuut

“Als 40-jarige programmeur zijnde ben ik gewend om erg in mijn eigen hoofd te zitten. Toen ik op een gegeven moment tot de constatering kwam dat ik in een midlife crisis zit, heeft Maaike mij geholpen om mijn bewustzijn meer naar buiten toe te richten om minder te malen en meer mentale rust te vinden. Dit is een proces en niet een kwaaltje dat in 1 sessie of 1 week magischerwijs opgelost is, zoals ook voorafgaand duidelijk gecommuniceerd door Maaike. Tijdens onze Walk & Vision sessie heeft Maaike mij laten zien hoe ik dit zou kunnen aanpakken. Het was een waardevolle sessie, zeker voor iemand als ondergetekende die niet gewend is om zijn emoties bewust een plekje te geven.”

Midlife ‘kriebels’, noem ik het. Dit kan zeker voor verwarring zorgen. Leuk dat deze veertiger, hij blijft liever anoniem, de moed had om samen met mij een voor hem onbekend pad te bewandelen. Om zo na een ochtend geprikkeld, geconfronteerd en ondersteund te worden weer meer in contact te zijn met zijn gevoel en een stuk zelfbewuster naar huis terug te keren.

Deze Walk & Vision sessie van maar liefst 4 uur, vindt plaats op een fijne plek, ergens in de Sallandse natuur. Daar maken we na een uitgebreide intake een wandeling, doen we mindfulness oefeningen, wordt er een vision board gemaakt en stilgestaan bij lijf en hoofd. En uiteraard wordt er ook voor een goed gevulde buik gezorgd door middel van een uitgebreide lunch.

Nieuwsgierig naar wat een walk & vision inhoudt? -> https://lnkd.in/edgg5cPp
Nieuwsgierig naar mijn blog over midlifecrisis?-> https://lnkd.in/eNhbfDht

Geplaatst in

maaike boersma

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *