Review nieke

Review van Nieke

173 keer bekeken
Lees tijd: < 1 minuut

Top dat Nieke het aangedurfd heeft om over de drempel heen te stappen en daardoor een andere weg in te slaan. De weg naar binnen. Ze heeft bij mij een Walk & Talk traject gevolgd. Haar ervaring heeft ze achtergelaten middels deze review:

‘Ik was vastgelopen in werk/privé en mijzelf kwijt toen ik bij Maaike kwam.
Ik moest best even over een drempel heen maar door Maaike haar rustige, ongedwongen, warme en open houding voelde ik mij al snel vrij en vooral veilig om te delen.
Vele inzichten heeft zij mij kunnen geven door eerst naar de kern te gaan en vanuit daar verder te werken.

Door ontspanningsoefeningen, wandelen in de natuur, de juiste en scherpe vragen van Maaike ben ik weer terug bij mijn gevoel gekomen en zit ik minder vast in gedachten. Je krijgt door de fijne coaching van Maaike zelf inzichten en tips waar je gelijk wat mee kan. Terug bij je gevoel komen, patronen doorbreken en jezelf omarmen. Maaike liet mij bepalen op welk tempo dit gebeurde.

Ik heb alle sessies als heel prettig ervaren, voel mij lichter en kom graag terug bij Maaike voor ‘onderhoudsgesprekjes.’’

Geplaatst in

maaike boersma

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *