Walk & Vision

Coen:Als 40-jarige programmeur zijnde ben ik gewend om erg in mijn eigen hoofd te zitten. Toen ik op een gegeven moment tot de constatering kwam dat ik in een midlife crisis zit, heeft Maaike mij geholpen om mijn bewustzijn meer naar buiten toe te richten om minder te malen en meer mentale rust te vinden. Dit is een proces en niet een kwaaltje dat in 1 sessie of 1 week magischerwijs opgelost is, zoals ook voorafgaand duidelijk gecommuniceerd door Maaike. Tijdens onze Walk & Vision sessie heeft Maaike mij laten zien hoe ik dit zou kunnen aanpakken. Het was een waardevolle sessie, zeker voor iemand als ondergetekende die niet gewend is om zijn emoties bewust een plekje te geven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *