De natuur weet de weg

119 keer bekeken
Lees tijd: < 1 minuut

De natuur weet haar weg altijd te vinden, wij mensen raken de weg kwijt. De natuur met al haar wijsheid is bereid om te helpen de voor jou juiste weg terug te vinden.

Je hoeft maar naar buiten te gaan, om je heen te kijken en je kunt zien dat de natuur altijd in beweging is. Ook al lijkt ze stil te staan. De natuur weet wat te doen en zal de weg niet kwijt raken. Wij mensen daarentegen, raken regelmatig even ‘van het padje’. We weten niet waar naar toe te moeten bewegen. We hebben het gevoel dat we geen richting hebben, voelen ons wat verloren, alleen of in de war. Ik vind het een verrijking om veel buiten te kunnen zijn. Als ik mij gestressed voel, ga ik wandelen. Ik doe mindfulness oefeningen en zet mijn zintuigen open. Laat me verwonderen door de kleuren, geuren en geluiden. Al snel voel ik mij weer relaxed. Daarom vind ik het ook erg fijn om mijn klanten mee naar buiten te nemen. We zijn én in beweging en in gesprek. We doen mindfulness oefeningen, we komen meer uit het hoofd en meer in het lijf, laten los wat niet meer dient en vanuit daar kan de energie weer gaan stromen. En ondertussen lijkt de natuur te zeggen: Goed zo, je komt weer op je eigen pad terecht. En dat is precies de bedoeling.

Geplaatst in

maaike boersma

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *