Natuurcollage. Bezig zijn met natuurlijke materialen.

Dit is leuk om mee bezig te zijn : Een natuurcollage maken

587 keer bekeken
Lees tijd: < 1 minuut

In de inspirerende nieuwsbrief van Essencio, las ik de uitnodiging om een natuurcollage te maken. Hoewel ik zelf met klanten Vision Boards maak, had ik van een Natuurcollage nog nooit gebeurt. Op een zondagmiddag ging ik met de vraag: Hoe kun je je bezigheden verweven met dat wat er is, naar buiten. Wat inspireert je en waarom? Al snel kwam ik mooie natuurlijke materialen tegen die ik in mijn zakken stopte voor de collage. Ook kwam ik helaas weer plastic en blik afval tegen. Elke keer verbaas ik mij weer hoeveel rotzooi er zomaar op straat wordt gegooid. Het is zo jammer want onder plastic kan niets meer groeien. Ik stuitte tegen een verkreukeld blikje aan. Energy, staat er op. Hoezo energie? Het kost alleen maar energie om dit te maken, te drinken en om het te verteren. Ik raapte het op en verwerkte het in mijn natuurcollage. Want ballast remt ook mijn energie, letterlijk en figuurlijk. Tijd om op te ruimen dus. Het is trouwens ontzettend leuk om mee bezig te zijn en het werkt ook zeer ontspannend. Heerlijk om hier mee bezig te zijn op zo’n herfstachtige middag.

Check maar eens de #Verweef je tijd op Instagram. Zeker de moeite waard om zelf uit te proberen!

maaike boersma

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *