tegenlicht

Een andere manier van kijken naar Corona

666 keer bekeken
Lees tijd: < 1 minuut

Vanuit een andere hoek naar feiten en ook problemen kijken, is wat ik graag doe. Zo ook in deze tijd. En ik ben niet de enige die dat doet. Daarom volg ik graag mensen die mij op deze manier inspireren. Het verbreed namelijk mijn blik en nodigt uit om verder na te denken dan mijn neus lang is. Zo ook trendsetter Lidewij Edelkoort en Psychiater Dirk de Wachter. Beide voor mij inspirerende mensen met een eigen heldere visie. In het programma TEGENLICHT  vertellen deze mensen over hun visie over dit Corona Tijdperk. Hoe kunnen we hier ook naar kijken en hoe gaan wij na deze periode verder? Op dezelfde voet als hier voor of gaan we nu werkelijk bewuster leven?  Overigens betekent deze manier van kijken niet dat er geen mededogen is voor de mensen die hard worden geconfronteerd door deze ziekte. Dat staat hier los van.

Zeker de moeite waard om eens te bekijken: TEGENLICHT 

maaike boersma

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *