Campercoaching overijssel. Coaching en therapie in de natuur.

Kijk mij zitten!

577 keer bekeken
Lees tijd: < 1 minuut

Kijk me zitten! Zo leuk om mijn rijdende praktijk voor coaching en therapie in te zetten en dat het ook goed ontvangen wordt door mijn klanten. We starten de intake in de camper, omdat de eerste keer veel geschreven wordt. Uiteraard zet ik een vers kopje koffie of thee en kijken we uit op groen. Een fijne start! De volgende keren gaan we al wandelend aan de slag. Altijd op mooie plekken in Overijssel.

In mijn buitenpraktijk begeleid ik met name (HSP) vrouwen die zichzelf willen (her)ontdekken, niet meer in een keurslijf willen zitten en willen leren hoe je kunt luisteren naar je lijf en intuïtie. Daardoor kunnen er betere passende keuzes gemaakt worden, wat zorgt voor een vrijer gevoel in jezelf.

Ik gun jou die vrijheid in jezelf ook!

Ga je mee op pad? Je kunt bij mij terecht op maandag, dinsdag en donderdag. Mail gerust om een afspraak te maken voor een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek.

Groet, Maaike

Geplaatst in

maaike boersma

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *