muren

Komen de muren op je af? Boek een kosteloos en vrijblijvende skype sessie

705 keer bekeken
Lees tijd: < 1 minuut

Langzamerhand kun je het gevoel krijgen dat de muren op je af komen nu je voornamelijk binnen zit. Het delen van waar je tegen aan loopt en over piekert helpt en lucht op. Je gedachten weer ordenen zorgt ervoor dat je weer ruimte ervaart in je hoofd en lijf.
Nu ik geen mensen meer in de praktijk kan ontvangen en ook de Walk & Talk wat lastiger uit te voeren is, heb ik de eerste sessies inmiddels via Skype gevoerd. Dit is voor nu goed te doen. Ik wil bereikbaar zijn en blijven voor mensen die zeker ook juist in deze tijd een luisterend oor kunnen gebruiken. Het is prettig dat er naar je geluisterd wordt zonder oordeel en het kan je helpen je gedachten te ordenen.

Het is namelijk logisch dat er veel in je hoofd omgaat. Je hebt bijvoorbeeld het gevoel dat je je ei niet kwijt kunt omdat de kinderen constant om je heen zijn of je partner ineens 24/7 op je lip zit wat wellicht voor wat ergernissen zorgt. Of misschien maak je je zorgen over je familieleden. Wellicht heb je het gevoel dat je zo op jezelf aangewezen bent, dat je er een radeloos gevoel van krijgt. Et cetera. Deel het gerust.

Je kunt je nu kosteloos en vrijblijvend aanmelden voor een gesprek van 20 minuten. Indien nodig, kunnen we een vervolg gesprek boeken. Het enige wat je nodig hebt, is een goede verbinding via Skype of Whatsapp en een ruimte waar je rustig kunt praten. Je kunt je hier aanmelden.

Geplaatst in

maaike boersma

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *