Walk & Talk Overijssel

Walk & Talk tijdens Corona

686 keer bekeken
Lees tijd: < 1 minuut

Hoewel ik de praktijkdeuren nog even gesloten houd, ben ik na een kleine ‘break’, wel weer gestart met de Walk & Talks. Zeker nu we zoveel mogelijk binnen zitten, worden we geconfronteerd met onszelf én de ander. Hierdoor kun je het gevoel hebben dat de muren op je af komen, je op eieren loopt of gaan je gedachten met je aan de wandel. Een Walk & Talk oftewel een wandelsessie kan dan een fijne onderbreking voor je zijn.

Ruim een uur neem ik je mee voor een wandelsessie door een rustig gebied. Tijdens deze sessie gaan we aan de slag met dat waar je tegen aan loopt. Je kunt je hart luchten en je hoofd legen. Mijn kennis, kunde en tools neem ik mee in mijn rugzak om jou verder te kunnen helpen. Daarnaast is het natuurlijk heerlijk om de vogels te horen fluiten en de wind door je haren te voelen. Je zult je na de wandeling opgelucht voelen.

Uiteraard hanteer ik de regels welke de RIVM ons heeft opgedragen. We wandelen dus op gepaste afstand in een rustige omgeving en kunnen de sessies niet doorgaan bij koorts en/of verkoudheid.

Heb je behoefte aan een walk & talk ? Laten we dan eerst kosteloos en vrijblijvend kennismaken. Neem gerust contact met mij op. Ik reageer binnen 2 werkdagen.

Hartelijke groet,

Maaike Boersma

Geplaatst in

maaike boersma

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *