coaching in de camper

Prachtige plek voor buitentherapie

443 keer bekeken
Lees tijd: < 1 minuut

Het lijkt wel alsof ik in het buitenland ben. Wat een uitzicht! Maar ik ben gewoon in Nederland op een plek in Overijssel. Het is één van mijn favoriete plekken waar ik wandelsessies start. Een Walk & Talk traject (bestaat uit 5 keer 60-90 minuten per sessie) start altijd met een uitgebreide intake in mijn praktijk op wielen. De andere sessies starten meestal in de camper maar na de koffie/thee gaan we de natuur in. We gaan aan de slag met jouw vragen, met wat er speelt in jouw leven waar je geen raad mee weet, tegen aan loopt en energie kost. Maar waar je mee worstelt is niet de oorzaak van het probleem, die ligt dieper. Ik wil met jou op zoek gaan naar de oorzaak, zodat je inzicht krijgt en bewust wordt en uiteindelijk kunt loslaten. Om op deze manier te kunnen werken: de combinatie van de praktijk op wielen op zulke mooie plekken, wandelen in de natuur (en de natuur erbij te betrekken tijdens de sessies) en bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling en bewustwording, is voor mij elke keer weer een genot.

Spreekt je mijn manier van werken aan en wil je hier nog meer over weten? Mail mij gerust voor meer informatie: info@maaikeboersma.nl

Geplaatst in

maaike boersma

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *