Wanneer je jezelf voor bij aan het lopen bent, merk je dat je snel geprikkeld bent, weinig plezier haalt uit dingen en niet goed ontspanning vindt. Je zit vooral in je hoofd vast.

Ren jij jezelf voorbij? Tijd om jezelf serieus te gaan nemen.

643 keer bekeken
Lees tijd: 2 minuten

Hoe is het op dit moment bij je? Ben je voor je gevoel jezelf aan het voorbij rennen of voel je je relaxed en geniet je van wat er op je pad komt? Wanneer je het gevoel hebt dat je achter de feiten aan aan het hobbelen bent, wordt het tijd om jezelf een halt toe te roepen en even uit de sleur te stappen. Want zeg nu zelf: Voel je je er prettig bij?
Weet je nog waarom je de dingen doet die je doet? Levert het je energie op of kost het je vooral energie?

Met mijn programma Walk and Vision gaan we een halve dag, 1 op 1 aan de gang met jouw coaching vraag in combi met vragen zoals: Waar sta ik nu, waar kom ik vandaan, wat wil ik graag, wat belemmert mij en wat mag ik los gaan laten.

Naast de coaching gesprekken binnen én buiten, maken we jouw ideale plaatje ook visueel door een visionboard te maken. Uiteraard word je verwend met een heerlijke lunch.

Daarnaast krijg je 3 keer een telefonisch onderhoudsgesprek, zodat je niet in oude patronen vervalt.

Wanneer je het gevoel hebt dat je vastloopt in je privé situatie, in je werk, praktijk of mkb bedrijf, is dit een mooie mogelijkheid om eens vanuit rust alle tijd en aandacht te krijgen om hier mee aan de gang te gaan. Zo krijg je weer grip en helderheid en kan ook creativiteit weer gaan stromen.
Je weet weer waar je wel energie van krijgt, waarom je jezelf zo aan het voorbij rennen bent en krijgt de mogelijkheid om gespiegeld te worden waardoor je jezelf beter gaat begrijpen.

Dit traject wordt op maat voor je gemaakt. En is zeer geschikt voor mannen en vrouwen die meer uit het hoofd willen komen, zichzelf beter willen leren begrijpen en 1 op 1 aan de slag willen ipv in een groep.
Contact mij gerust voor meer info: info@Maaikeboersma.nl | 06 247 39566

maaike boersma

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *