Stap je in

Welke stappen heb jij gezet het afgelopen jaar?

84 keer bekeken
Lees tijd: 2 minuten

Welke stappen heb jij gezet in 2023 om het kloppend voor jezelf te maken van binnen?

Zelf heb ik een heel aantal kilometers gezet voor mijn gevoel. Die gingen overigens niet over een strak gelegen asfaltweg. Nee hoor, eerder door kuilen, hobbels, soms even een recht stuk, dan weer een klim naar boven en dan een soepele afdaling. Het was me het jaartje wel. Niet alleen op privé gebied maar ook heb ik mijn praktijk omgegooid.

Ik wil niets liever dan vrouwen en mannen helpen die worstelen met de vraag: hoe nu verder in of met mijn relatie of hoe kan ik mijn gezinsrelatie goed houden nu ik gescheiden ben.

Want dat het een struggle kan zijn, hoef je mij niet uit te leggen. Ook de worstelingen wat betreft gevoelens als eenzaamheid, eeuwige twijfel, het gevoel er alleen voor staan, boosheid, het zo goed willen doen, machteloosheid, verdriet, rouw om wat niet meer is, kun je allemaal tegen komen op je weg.

Hoewel ik niemand zou willen adviseren om te gaan scheiden en altijd zal kijken naar wat er onderliggend niet lekker zit, is het wel prettig om het kloppend van binnen voor jezelf te krijgen. En of de keuze dan is: ik blijf of ik ga weg, is allebei ok. Als er maar een keuze gemaakt wordt waardoor je weer rust vindt bij jezelf. Want niets zo erg als altijd in het midden te blijven staan. Daar blokkeer je en kom je niet verder, omdat je hoofd dagelijks met de vraag om wel of niet te blijven bezig blijft.

Ik neem mijn klanten mee de natuur in, waar we aan de slag gaan met jouw hulpvraag en de onderliggende thema’s. Het is het pad van bewustzijnsontwikkeling. Je zult zien dat er een heel ander mens naar boven gaat komen. De mens die onder het laagje van keuzestress, eenzaam gevoel en energieloos, tevoorschijn zal komen.

Maak vrijblijvend een telefonische afspraak met mij. Dat kun je HIER doen.
Ik kijk naar je uit
Maaike

maaike boersma

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *